«Πανικός» με τους Beckhams-Ολες οι κάμερες στραμμένες πάνω τους

Δείτε τί έγινε μόλις έφθασαν στο Αββαείο

«Πανικός» με τους Beckhams-Ολες οι κάμερες στραμμένες πάνω τους
Το απαύγασμα του στυλ ήταν ο David και η Victoria Βeckham, που έφτασαν στο Αββαείο του Westminster και έκαναν ντόρο!Οι κάμερες «κόλλησαν» πάνω τους, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το π��ράσημο που φορούσε στο πέτο του ο διάσημος ποδοσφαιριστής, το οποίο του έχει χαρίσει η Βασίλισσα Ελισσάβετ.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο άσσος του ποδοσφαίρου επέλεξε να φορέσει το παράσημο, από τη δεξιά πλευρά του πέτου και όχι από την αριστερή, ως είθισται. Η αιτία μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστη.

Η Victoria που είναι σχεδιάστρια μόδας, σχεδίασε η ίδια το ρούχο της ενώ το περίτεχνο καπέλο που φορά είναι Philip Treacy. Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η σύζυγος του David ήταν εκπληκτική, αφού εκτός από το ρούχο, τις εντυπώσεις έκλεψε και η υπέρκομψη κοτσίδα στα μαλλιά, δίνοντας της ένα λιτό και αριστοκρατικό αέρα.

Όσο για το παπούτσι; έμεινε "πιστή" στα πολυαγαπημένα της Christian Louboutin τα οποία ήταν πανύψηλα όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες.

Ο άσσος της μπάλας από την άλλη, επέλεξε ένα κοστούμι Ralph Lauren ενώ τα βλέμματα τράβηξε το φράκο που φορά ώστε να κρύβει το tattoo που έχει στο λαιμό του.

Δείτε τα πλάνα και φωτογραφίες από την άφιξη του διάσημου ζεύγους στο Αββαείο του Westminster...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top