Μύρωνας Στρατής: «έχω σκεφτεί να κάνω οικογένεια»

Η σχέση του με την Συνατσάκη, οι ατασθαλίες και οι αδικίες

Μύρωνας Στρατής: «έχω σκεφτεί να κάνω οικογένεια»

«Βίωσα όλη την επιτυχία ενοχικά», εξομολογείται ο Μύρωνας Στρατής και παραδέχεται πως ονειρεύεται να κάνει οικογένεια! Παράλληλα, αναφέρεται στην σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, αποκαλύπτει πως για φέτος είναι άνετος οικονομικά και μιλά για τις αδικίες στον χώρο του τραγουδιού!

Αν και είναι 29 ετών, ο τραγουδιστής δεν κρύβει σε συνέντευξή του στο «Εγώ Weekly» πως έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια. «Μικρός ήθελα να κάνω στα 23, μάλλον επηρεασμένος από τους γονείς μου. Η ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειας μου αρέσει. Επιλέγω την θαλπωρή», αναφέρει.

Πάντως, για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη δεν του αρέσει να μιλάει. «Με τρομάζει πάρα πολύ όλο αυτό. Πιστεύω πως αν ανοίξω την πόρτα θα περάσει μέσα το ποτάμι. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος να παίξω αυτό το παιχνίδι», λέει στο περιοδικό και προσθέτει: «γενικότερα, δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν είδα τον εαυτό μου σε ένα περιοδικό σοκαρίστηκα. Είναι κάτι που μου προκαλεί αμηχανία».

Παράλληλα, ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχεται πως η επιτυχία τον φόβισε. «Ήμουν πολύ τυχερός. Έχω φίλους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές που είναι πιο καλοί και ικανοί από εμένα και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί», συνεχίζει και κάνει λόγο για αδικία.

Από την επιτυχία του πάντως έβγαλε χρήματα: «έχω βγάλει τόσα ώστε να μπορώ να νοικιάζω ένα σπίτι με 650 ευρώ το μήνα και να είμαι άνετος για φέτος. Για του χρόνου δεν ξέρω», λέει χαρακτηριστικά.

«Πιτσιρικάς ήμουν φλώρος! Ούτε λίγο επαναστάτης. Έχω μια μαμά που είναι υπερπροστατευτική και από το σπίτι βγήκα μεγάλος», συνεχίζει ο Μύρωνας και αποκαλύπτει πως δεν έχει καπνίσει ποτέ του και δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά, ενώ το μόνο τ��υ παραστράτημα ήταν ότι... μέθυσε δύο φορές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top