Η Kate βλέπει εφιάλτες ότι φθάνει γυμνή στην ε��κλησία

Χειροτερεύει η ψυχολογική της κατάσταση

«Κουρέλια» θέλουν οι πληροφορίες τα νεύρα της Kate Middleton, στην οποία έχουν στραφεί τα βλέμματα εκατομμυρίων θεατών του πριγκιπικού γάμου.

Η μέλλουσα πριγκίπισσα περνά τις τελευταίες της ώρες ως κοινή θνητή, λίγο πριν η καλή της πεθερά Ελισάβετ την ανακηρύξει επισήμως σύζυγο του William. Οσοι την ζουν από κοντά τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνουν ότι η ψυχολογική κατάσταση της Kate πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Να είναι η πεθερά; Να είναι η δίαιτα; Να είναι όλες οι προετοιμασίες; Να είναι ότι μια ολόκληρη χώρα κάνει πρόβες για την ίδια και τον μέλλοντα σύζυγο; Όσο να το κάνεις, κάτι απλό αυτό δεν είναι και ίσως και για όλα αυτά μαζί, η Kate «τα έχει βάλει» με όλους τις τελευταίες ώρες, εξαιτίας της έντονης πίεσης που της ασκείται από κάθε πλευρά.

Όπως δημοσιεύουν ένα 24ωρο πριν από τον γάμο, οι Βρετανικές εφημερίδες, η Kate ξυπνά κάθε βράδυ στον ύπνο της από φοβερούς εφιάλτες, καθώς όπως αναφέρουν, βλέπει στον ύπνο της ότι φθάνει στο Αββαείο του Westminster γυμνή! Δίπλα της λέει είναι κανονικά ο William, ολόκληρη η βασιλική οικογένεια, οι 1900 καλεσμένοι, ενώ την τελετή παρακολουθούν μέσω της τηλεόρασης εκατομμύρια θεατές. Όμως, κοιτάζοντας τον εαυτό της διαπιστώνει ότι δεν φορά απολύτως τίποτα.

Εδώ και δέκα μέρες, η οικογένεια της Kate, λένε οι Βρετανικές εφημερίδες κάνει τα πάντα ούτως ώστε να την ηρεμίσει, αλλά όπως είναι φυσικό, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Τώρα, εδώ που τα λέμε, μπορεί το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα, αλλά θα έχει και το τίμημά του. Λίγο είναι να περιμένουν να σε δούν και να σε σχολιάσουν δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι; Εδώ οι συνηθισμένες νύφες τα βάζουν με όλους λίγο πριν το γάμο, δεν θα το κάνει κοντζάμ Middleton;

Το star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Νεφέλη Αγκυρίδου, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του Star κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας!

Δείτ�� την τελική πρόβα του γάμου που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top