Ν. Καλογρίδη: Είπα το «ναι» στο Dancing χωρίς να το σκεφτώ

Τι λέει για το ριάλιτι, τον ανταγωνισμό και τον έρωτα

Ν. Καλογρίδη: Είπα το «ναι» στο Dancing χωρίς να το σκεφτώ

«Είπα το ναι χωρίς να το σκεφτώ» δηλώνει η Νατάσσα Καλογρίδη, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars.

Προσθέτει μάλιστα, στη συνέντευξή της στο Radar του Έθνους, πως «γενικότερα όταν παίρνω μια απόφαση, το κάνω μέσα σε μια στιγμή, δεν κάθομαι να το αναλύσω».

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι και στο ότι δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους επιλογές τους θαυμαστές της η Νατάσσα Καλογρίδη δηλώνει: «Νομίζω ότι το ελίτιστικο και ποιοτικό είναι κάτι το οποίο το φέρεις, οπότε ό, τι κάνεις αυτό υπάρχει στη δουλειά σου. Δεν γίνεται αλλιώς».

Δηλώνει μάλιστα ότι δεν είναι ανταγωνιστικός τύπος μκε την έννοια – όπως λέει- του «θέλω να είμαι η καλύτερη».

«Ή είσαι ή δεν είσαι. Δηλαδή αν το βάλεις αυτοσκοπό τι νόημα έχει όλο αυτό που κάνεις; Ποτέ δεν μπαίνω σε μια δουλειά με αυτήν τη νοοτροπία. Βουτάω απλά σε αυτό που κάνω και το κάνω», λέει χαρακτηριστικά.

Δηλώνει επίσης λάτρης του έρωτα, αλλά όχι …φανατική. «Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι! Αλλά δεν είμαι ταγμένη. Αυτό μου κάνει φανατισμό και εγώ δεν είμαι φανατική του έρωτα. Είμαι λάτρης του έρωτα...», λέει χαρακτηριστικά, ενώ για τις σχέσεις προσθέτει: «Στις σχέσεις, ζω αυτό που ζω κάθε φορά. Αν στην πορεία δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που με κάνουν να μην περνάω καλά, το κόβω γιατί δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας. Η ζωή είναι μικρ��».

Μικρή σημασία δίνει όμως και στην απιστία για την οποία λέει πως «αν είναι κάτι που δεν έχει σημασία, προχωράω στη σχέση κανονικά σαν να μην έχει συμβεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top