Αποχώρηση-έκπληξη από το Dancing with the Stars

Ποια αποκάλεσε τον Γ. Λάτσιο «σκεπτικό» και ποια «γλυκούλη»!

Αποχώρηση-έκπληξη από το Dancing with the Stars

Ακόμη ένα Dancing with... Ζeta and Giannis Latsios παρακολουθήσαμε την Κυριακή του Πάσχα, με την εκθαμβωτική Ζέτα Μακρυπούλια να ανταλλάσσει «φονικές» ατάκες με την κριτική επιτροπή και να κάνει ένα μοναδικό λεκτικό παιχνίδι γεμάτο υπονοούμενα με τον Γιάννη Λάτσιο.

Τα «όργανα» ξεκίνησαν νωρίς νωρίς, αμέσως μετά την εμφάνιση του πρώτου ζευγαριού, που ήταν η Μαριέτα Χρουσαλά και ο Θοδωρής Παναγάκος. Όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της κριτικής επιτροπής είπαν την γνώμη τους για το χορευτικό, όταν έφθασε η σειρά του κυρίου Λάτσιου. Η Ζέτα τον κοίταξε και του έ��ωσε τον λόγο: «Θα περάσω να ακούσω την γνώμη και του κυρίου σκεπτικού…έτσι θα σας λέω πια. Μπορεί για την ακρίβεια να αλλάξω και το όνομά σας στο κινητό μου, από Γιάννης Λάτσιος θα το κάνω κύριος σκεπτικός» του είπε, προφανώς έχοντας προσέξει κάτι που η κάμερα δεν είχε «πιάσει».

«Είναι ένας τρόπος να το κρύβεις… Λαμπρινή Ζέτα», της είπε ο κος Λάτσιος, χωρίς πολλοί να καταφέρουν να κατανοήσουν τι ακριβώς εννοούσε. «Πραγματικά για αυτά τα υπονοούμενα.. δεν έχω λόγια…», είπε η Ζέτα, που αμφίβολο είναι εάν και η ίδια κατάλαβε ποιο ήταν το νόημα της απάντησης.

Σχεδόν δύο ώρες μετά, όταν η Ελεονώρα Μελέτη ολοκλήρωσε την εμφάνισή της και μετά το εννιάρι που πήρε από τον κο Λάτσιο, είπε μέσα από το green room: «Θέλω να πω στην Ζέτα ότι θα βγάλω το όνομα του κυρίου Λάτσιου από το κινητό μου και θα το κάνω κύριος γλυκούλης». Αυτάαα… Είδατε σουξέ ο κος Λάτσιος;

Τα πειράγματα και τα πονηρά υφάκια δεν έλειψαν καθ’ όλη την διάρκεια του Dancing, στο οποίο ξεχώρισε η εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη, του Αργύρη Αγγέλου, αλλά και της Νάντιας Μπουλέ. Και οι τρεις απέσπασαν από τέσσερα εννιάρια ο καθένας. Μάλιστα, το πείραγμα προς το πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου ήταν τέτοιο, που κατά την διάρκεια του σόου η Ερρικα Πρεζεράκου έβγαλε από την τσάντα της πέντε αυγά για να τσουγκρίσουν μεταξύ τους τα μέλη της κριτικής επιτροπής με την παρουσιάστρια, με την λεπτομέρεια ότι το… αυγό του Γιάννη Λάτσιου ήταν αυγό στρουθοκάμηλου τεραστίων διαστάσεων! «Θα το τσουγκρίσετε;» τον ρώτησε με νόημα η Ζέτα. Τελικά, μην σας τα πολυλογούμε, δεν το τσούγκρισε. Αλλά ότι ακούσαμε κλαρίνα, ααα, όλα κι όλα. Μην σας πούμε ότι τα χορτάσαμε κιόλας. Βέβαια, η τουαλέτα και το μανικιούρ με το κλαρίνο, δεν πάει, αλλά τί να πει κανείς...

Άκρως ανατρεπτικό ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έθεσε εκτός παιχνιδιού την Μαριέττα Χρουσαλά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαριέττα δεν ήταν εκείνη που πήρε την χαμηλότερη βαθμολογία. Εκείνος που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς κατά την κριτική επιτροπή ήταν ο Γιώργος Γερολυμάτος. Προφανώς το αποτέλεσμα των ψήφων του κοινού ήταν άλλο.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Dancing, στο σχετικό βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top