Τρία «χαμένα» της αδέρφια ανακάλυψε η Rihanna!

Πολύ... ατακτούλης αποδείχθηκε ο πατέρας της

Τρία «χαμένα» της αδέρφια ανακάλυψε η Rihanna!

Δύο αδερφές και έναν αδερφό που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε έχει η Rihanna, αποκάλυψη που την έκανε να πάθει σοκ! Μάλιστα, με μία από τις αδερφές της πόζαρε σε ηλικία 15 ετών χωρίς να γνωρίζει την μεταξύ τους συγγένεια.

Τα τρία αδέρφια και η σταρ έχουν τον ίδιο πατέρα, που μάλλον προέκυψε πολύ ατακτούλης αφού το κάθε παιδί έχει διαφορετ��κή μητέρα!

Τα «χαμένα» αδέρφια της 23χρονης RiRi αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Sun» που φιλοξενεί και φωτογραφία της με την 32 ετών σήμερα αδερφή της, Kandy.

Η Kandy -που γεννήθηκε στα Barbados όπως η επώνυμη αδερφή της αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία μαζί με την μητέρα της- ήταν εκείνη που αποκάλυψε την ύπαρξη ακόμα μίας αδερφής, της 30χρονης Samantha και του 27χρονου αδερφού τους ονόματι James.

Σημειώνουμε πως η RiRi έχει δύο μικρότερους αδερφούς από τον 14χρονο γάμο του πατέρα της και της μητέρας της, ενώ η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα πως με τον μπαμπά της δεν έχει πλέον ιδιαίτερες σχέσεις.

«Πραγματικά αναρωτιέμαι τι σημαίνω για τον πατέρα μου! Είναι πολύ περίεργο. Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω, γιατί κανονικά μεγαλώνεις με τον πατέρα σου, τον ξέρεις, είσαι κομμάτι του», είχε πει η 23χρονη σταρ στο περιοδικό «Vogue» προ εβδομάδων, προσθέτοντας πως ο πατέρας της «πούλησε» την υπόθεση του ξυλοδαρμού της από τον Chris Brown στα media.

Δείτε φωτογραφίες της Rihanna στην παιδική και εφηβική ηλικία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top