Σολωμού:«αν όσοι με αντιπαθούν με γνώριζαν, θα με γούσταραν τρελά»

«Ο μέσος Έλληνας δεν έχει καθόλου χιούμορ»

Σολωμού:«αν όσοι με αντιπαθούν με γνώριζαν, θα με γούσταραν τρελά»
«Φαίνεται πως ο μέσος Έλληνας τελικά δεν έχει καθόλου χιούμορ». Αυτή την απάντηση δίνει η Μαρία Σολωμού σε όσους αντιδρούν και κατακρίνουν τις «παραποιημένες» και «παρεξηγημένες» δηλώσεις που όπως η ίδια υποστηρίζει έχει κάνει κατά καιρούς στα περιοδικά.

Έχει μετανιώσει όμως γι΄αυτά που έχει πει; «Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό. Έχω μετανιώσει γιατί τελικά τα είπα. Γιατί παραποιήθηκαν και συζητήθηκαν τόσο πολύ».

Όσο για την παραδοχή της σε παλαιότερη συνέντευξη ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά; «Έχω πει ότι έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Γιατί ποιος δεν έχει δοκιμάσει; Με ρωτήσανε. Κακό είναι να το πω;»

Και συνέχισε: «Πιστεύω κι άλλα τόσα που δεν τα λέω. Τελικώς όμως κακώς που τα είπα γιατί ένα 60% των Ελλήνων δεν έχουν χιούμορ, δεν καταλαβαίνουν τι θέλω να πω και ένα μεγάλο ποσοστό τους με αντιπαθεί. Δεν ξέρω αν είναι μίσος ή φθόνος».

Παρόλο που όλο αυτό τη στεναχωρεί όπως είπε, είναι σίγουρη ότι «όλοι οι άνθρωποι που με αντιπαθούν, αν με γνώριζαν θα με γούσταραν τρελά. Είμαι πάρα πολύ της παρέας, πάρα πολύ κοινωνική, και αγαπιέμαι. Το πιστεύω πάρα πολύ αυτό».

Με τον Πάνο Μουζουράκη παραδέχεται ότι «είμαστε πολύ φυσιολογικοί άνθρωποι. Δεν μένουμε μαζί. Μένω με άλλον άντρα» (εννοώντας το γιο της Αλέξανδρο).

Όσο για τον ενδεχόμενο του γάμου και ενός δεύτερου παιδιού; «Δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί και δεν θέλω να παντρευτώ. Για το γάμο είμαι σίγουρη. Για το 2ο παιδί δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Δεν μ αρέσει ο γάμος. Θέλω να μένω μόνη μου, να μην μοιράζομαι τα πάντα. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήθελα να παντρευτώ».

Δείτε τι δήλωσε στo "Πρωινό mou" ...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top