Ποιά αισθητική επέμβαση έχει κάνει ο Λευτέρης Πανταζής;

Μάθετε τι αποκαλύπτει ο ίδιος!

Ποιά αισθητική επέμβαση έχει κάνει ο Λευτέρης Πανταζής;

Το ότι έχει κάνει αισθητική επέμβαση παραδέχεται ο Λευτέρης Πανταζής και εξομολογείται τι «πείραξε» στην εμφάνισή του. Παράλληλα, μιλά για την κρίση στην νύχτα, αλλά και τις σχέσεις του με τους συναδέλφους του.

«Μαλλάκια έχω βάλει. Ήμουν από τους πρώτους που έκαναν εμφύτευση μαλλιών πριν από 15 χρόνια. Αλλά αν χρειαστεί να κάνω κάτι στο μέλλον, ένα μπότοξ ή οτιδήποτε άλλο, θα το κάνω», λέει ο τραγουδιστής στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Έθνος» και δικαιολογεί την απόφασή του λέγοντας πως είναι καλλιτέχνης!

Όπως λέει ο ΛΕ.ΠΑ., ουδέποτε θέλησε να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά του και για τον λόγο αυτό δεν δίνει τροφή για σχόλια.

«Όταν έχεις επιτυχία δεν κάνεις αποταμίευση, αλλά μόνο σπατάλες. Κάποια στιγμή διαπιστώνεις μια κάμψη και τότε συνειδητοποιείς το πρόβλημα. Οι περισσότεροι συνάδελφοι έχουν πρόβλημα γιατί κανένας καλλιτέχνης δεν σκέπτεται το αύριο», αναφέρει για την κρίση στον χώρο του και προσθέτει πως η διασκέδαση είναι το πρώτο πράγμα που κόβει κάποιος σε δύσκολους καιρούς.

Όσο για την σχέση του με άλλους τραγουδιστές; «Πάνω στη δουλειά δεν έχω τσακωθεί με κανέναν και με καμία. Δεν έχω κάνει πόλεμο σε κανέναν, αν κι εγώ όταν ξεκίνησα δέχθηκα πόλεμο από κάποια μεγάλα ονόματα εκείνης της εποχής», υπογραμμίζει.

Για το καλοκαίρι, ο τραγοπυδιστής προγραμματίζει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα του έχει γίνει πρόταση και για συναυλίες σε ΗΠΑ, Λατινική Αμερική και Αυστραλία.

Δείτε τον τραγουδιστή να διασκευάζει την ξένη επιτυχία «Breathless»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top