Έλλη Κοκκίνου:όλο και πυκνώνουν οι εμφανίσεις της με το Γιώργο Μπόγρη

Που συναντήθηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου;

Έλλη Κοκκίνου:όλο και πυκνώνουν οι εμφανίσεις της με το Γιώργο Μπόγρη
Μπορεί η Έλλη Κοκκίνου να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει τη σχέση της με τον 22χρονο Γιώργο Μπόγρη, όμως οι κοινές τους εμφανίσεις που όλο και πυκνώνουν, είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη του έρωτα τους.

Η τραγουδίστρια και ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκου, περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητας τους. Με αθλητικό και casual ντύσιμο, δείχνουν και οι δυο πολύ ήρεμοι και ευτυχισμένοι, μοιράζοντας το πρόγραμμα τους ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τις προσωπικές τους στιγμές αλλά και το… γυμναστήριο που αποτελεί αγαπημένη συνήθεια και των δυο.
Ωστόσο προτεραιότητα της Έλλης Κοκκίνου συνεχίζει να αποτελεί ο γιος της Αλέξανδρος, που σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», είναι και ο κύριος λόγος που η τραγουδίστρια αποφεύγει να επιβεβαιώσει τη σχέση της.

Το σίγουρο είναι ότι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. Με το cd της να βρίσκεται στα σκαριά από την «Spicy», κλέβει την παράσταση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Βασίλη Καρρά στο οποίο την περασμένη βδομάδα την επισκέφτηκε η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους τραγούδησαν, τα είπαν και πέρασαν μερικές ευχάριστες στιγμές, λίγο πριν η Νατάσσα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top