Άρχισαν οι εργασίες στο στάδιο της Eurovision!

Δείτε και μάθετε τι συμβαίνει στο Dusseldorf Arena

Άρχισαν οι εργασίες στο στάδιο της Eurovision!

Ο κακός χαμός επικρατεί από την Δευτέρα στο Dusseldorf Arena, όπου ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Eurovision! Ο χλοοτάπητας αφαιρείται, φορτηγά πηγαίνουν κι έρχονται, ενώ σταδιακά θα στηθεί η σκηνή στην οποία θα ανέβουν οι εκπρόσωποι των 43 χωρών!

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα των Γερμανών διοργανωτών, αρχικά έγιναν εργασίες συντήρησης στην οροφή του σταδίου και, στην παρούσα φάση, ο χλοοτάπητας μετακινείται. Μην νομίζετε, όμως, ότι θα γίνει στο... χώμα ο διαγωνισμός! Ειδικό δάπεδο θα μπει στη θέση του γκαζόν και πάνω σε αυτό θα τοποθετηθεί η σκηνή και τα καθίσματα των θεατών.

Παράλληλα, θα συναρμολογηθεί μια τεράστια οθόνη LED με ύψος 18 μέτρα και πλάτος 60, ενώ θα τοποθετηθούν τα 520 φωτιστικά που θα κάνουν την νύχτα μέρα!

Στο γήπεδο μπαινοβγαίνουν περίπου 40 φορτηγά, 37 εκ των οποίων έχουν αναλάβει να μεταφέρουν κομμάτι κομμάτι την 13 μέτρων σκηνή. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα κυριαρχεί ένας δορυφόρος, ενώ θα υπάρχει ένα φτερό φτιαγμένο από χάλκινους σωλήνες και ύφασμα.

Για τις τρεις βραδιές του μουσικού διαγωνισμού θα επιστρατευθούν 25 κάμερες, μία εκ των οποίων θα «κυκλώσει» την σκηνή, κινούμενη σε ράγες γύρω από αυτήν! Παράλληλα, 90 μικρόφωνα θα μεταφέρουν τραγούδια και ομιλίες ισχύος 350.000 watt.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το Dusseldorf Arena θα βάλει τα καλά του για να υποδεχθεί τους καλλιτέχνες, τους 35.000 θεατές και τους δημοσιογράφους που θα σπεύσουν στην γερμανική πόλη για το event!

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες και βίντεο με την κατασκευή της σκηνής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top