Μάθετε όλη την δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια!

Πως κατάφερε να χάσει 12 ολόκληρα κιλά;

Μάθετε όλη την δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια!
Όταν την αντικρίσαμε στην περσινή πρεμιέρα του «Dancing With the Stars», όλοι αναφωνήσαμε με την εξαιρετικά αδύνατη σιλουέτα της Ζέτας Μακρυπούλια, μιας και ζύγιζε μόλις 51 κιλά!

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η παρουσιάστρια εξακολουθεί να διατηρεί την άψογη γραμμή της και μάλιστα όπως και η ίδια λέει «έχω πάρει τρία κιλά». Σύνολο; 54 κιλά ζυγίζει η όμορφη Ζέτα, που παραδέχεται ότι για να το καταφέρει αυτό «έτρωγα για ένα χρόνο τα ίδια πράγματα κάθε μέρα. Και μου φαινόταν και πολύ ξεκο��ραστο!»

Πως τα διατηρεί όμως; Σύμφωνα με το «ΟΚ», φροντίζει να κάνει μικρά γεύματα ανά τακτά διαστήματα, τουλάχιστον ανά τρεις ώρες. Μάλιστα, επιλέγει τα φαγητά που τρώει να τα έχει μαγειρέψει η ίδια ώστε να είναι πιο υγιεινά.

Καλός της «φίλος» αλλά και «σύμμαχος» είναι ένα μπουκάλι νερό το οποίο φροντίζει να έχει ΠΑΝΤΑ μαζί της, ενώ για περισσότερη ενέργεια επιλέγει να τρώει λίγη μαύρη σοκολάτα την οποία πολλές φορές παίρνει μαζί της και στα live του «Dancing With the Stars».

Από το πρόγραμμα διατροφής της δεν θα μπορούσε να λείπει και το συστηματικό πρόγραμμα γυμναστικής, με ασκήσεις yoga, pilates, αλλά και πολύ διάδρομο που καίει τα λίπη και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική άσκηση.


Διαβάστε ενδεικτικά το καθημερινό της menu:



Πρωινό:

Τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί

Δεκατιανό:

Γιαούρτι, ή φρούτο ή αμύγδαλο

Μεσημεριανό:

Τονοσαλάτα

Κυρίως Γεύμα:

Κοτόπουλο φιλέτο ή μπιφτέκι με σαλάτα, ρύζι και μπρόκολο.

*Μια φορά την εβδομάδα ΜΟΝΟ τρώει λαδερά ή ζυμαρικά

Βραδινό:

Γιαούρτι με μέλι και καρύδια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top