Μάθετε πρώτοι πώς θα είναι η σκηνή της Eurovision στο Ντίσελντορφ!

Τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί διοργανωτές για να εντυπωσιάσουν

Μάθετε πρώτοι πώς θα είναι η σκηνή της Eurovision στο Ντίσελντορφ!

Με «άρωμα» διαστήματος, αλλά και με σαφή υπαινιγμό για το νικητήριο τραγούδι του 2010 («Satellite»), θα είναι η σκηνή της Eurovision στο Ντίσελντορφ, καθώς θα κυριαρχεί έ��ας... δορυφόρος!

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας χώρας, η σκηνή κατασκευάζεται ήδη στο studio Hamburg.

Αν και οι αρμόδιοι είναι φειδωλοί για να μην χαλάσουν την έκπληξη, οι πληροφορίες λένε πως οι εκπρόσωποι των 43 χωρών θα ανέβουν σε μια σκηνή μικρότερη από αυτές που έχουμε δει κατά καιρούς, αλλά αρκούντως εντυπωσιακή. Εκτός από τον δορυφόρο, η σκηνογραφία περιλαμβάνει και ένα φτερό κατασκευασμένο από σωλήνες αλουμινίου 8 χιλιομέτρων και πολύ ύφασμα!

Επίσης, οθόνες LED θα βρίσκονται στο πίσω μέρος και στο δάπεδο, ενώ περιμετρικά της σκηνής θα υπάρχουν μεταλλικές κατασκευές.

Οι καλλιτέχνες θα στέκονται σε ένα διάδρομο - πασαρέλα φτιαγμένο από ξύλο και 520 φωτιστικά θα αναλάβουν να κάνουν την νύχτα μέρα!

Το green room θα βρίσκεται ακριβώς πίσω από την σκηνή, όπου 26 κάμερες θα αναλάβουν να μας μεταφέρουν μέσω της τηλεόρασης μας όλα τα τεκταινόμενα στο «Dusseldorf Arena».

Εντός των επόμενων ημερών οι κατασκευές θα μεταφερθούν στο 35.000 θέσεων γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, προκειμένου να αρχίσει σταδιακά η συναρμολόγηση της σκηνής!

Θυμίζουμε πως ο α’ ημιτελικός του διαγωνισμού θα γίνει στις 10 Μαΐου (σε αυτόν εμφανίζεται η Ελλάδα, 19η κατά σειρά), ο β’ ημιτελικός στις 12 του μήνα και ο τελικός στις 14.

Δείτε το βίντεο για την σκηνή που έδωσαν στην δημοσιότητα οι διοργανωτές

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top