Snik: Η σχέση του με τα ΜΜΕ, την Ηλιάνα και το instastory που προκάλεσε!

Αποκαλυπτικός και... καυστικός στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Snik στο J2US και ήταν άκρως αποκαλυπτικός για όλα: για τη σχέση του με τους δημοσιογράφους, τα προσωπικά του και τη μουσική που αντιπροσωπεύει. Ο διάσημος ράπερ, αφού ερμήνευσε ορισμένες από τις επιτυχίες του, παραχώρησε στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη μια αποκαλυπτική συνέντευξη και ήταν άκρως… καυστικό.

Snik: Αποκάλυψε από που βγήκε το ψευδώνυμό του

«Θα ήμουν ο Snik the γλάστρα»

Σχετικά με τον λόγο που δεν εμφανίζετε τόσο συχνά στην τηλεόραση είπε χαρακτηριστικά ότι «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα media, δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα μαζί μου… Καθημερινά παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε εκπομπές… Απλά αν πήγαινα σε όλες τις εκπομπές που μου λένε δεν θα ήμουν ο «Snik the hustla» , θα ήμουν ο… «Snik the γλάστρα» . Επιλέγω που θα πάω και κάποια στιγμή θα δώσω μια συνέντευξη και θα πω κάποια πράγματα πιο αναλυτικά. No hate για κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά… Αν δεν γνωρίζεις κάποιον, δεν ξέρεις τι είναι. Οπότε, καλό θα ήταν να με γνωρίσουν πρώτα στα πάνελ και μετά να μιλήσουν ανάλογα…».

Μαζί με την αγαπημένη του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Φωτοφραφία Instagram

Ο αγαπημένος του Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής

Εκτός των άλλων, ο Snik αποκάλυψε και τον αγαπημένο του λαϊκό τραγουδιστή, λέγοντας «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Παντελίδης. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Μου διαφεύγουν τα τραγούδια του, αλλά τα ακούω και στο σπίτι του, όταν είμαι λίγο down. Μεγάλος σεβασμός στον Παντελή. RIP κιόλας στον άνθρωπο. Είναι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την ελληνική σκηνή. Δείχνω μεγάλο σεβασμό γιατί έγραφε τους στίχους του μόνος του…».

Τι απάντησε για τα media και την προσωπική του ζωή

Όσον αφορά τα MME και το πόσο «μονοπωλεί» το ενδιαφέρον τους η προσωπική του ζωή, είπε «Το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν νομίζω ότι εγώ δίνω αφορμές. Στα social media δεν μιλάω για την κοπέλα μου ούτε για την προσωπική μου ζωή…».

Το instastory που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Τέλος, απάντησε και στον σάλο που προκλήθηκε με το instastory του με τη χαρακτηριστική φράση «Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα».

Snik: «Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω @@@@ρα γκόμενα»

Όπως είπε ο διάσημος τραγουδιστής, «Το βίντεο αυτό με την απάντηση στον follower ήταν ενάμισι χρόνο πριν, δεν ήμουν τότε με την Ηλιάνα. Κάποιος το ανέβασε στο youtube, περσινά ξινά σταφύλια… Αφού αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω πουλάει, και το κορίτσι μου κι εγώ, είναι λογικό να το παίρνουν τα κανάλια και να το προβάλλουν. Ήταν ένα βίντεο πριν από δύο χρόνια, αν θέλετε κάνω νέο βίντεο τώρα να σας πω ότι τώρα έχω πιο ωραία κοπέλα. Η Ηλιάνα είναι η νούμερο 1 σε αυτό που κάνει…».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top