Ποιό τραγούδι με νόημα αφιέρωσε ο Σαμαράς στον Λάτσιο;

Ζήτησε... μελωδικά να του βάλει 9 στο «Dancing»

Ποιό τραγούδι με νόημα αφιέρωσε ο Σαμαράς στον Λάτσιο;

Πρόβες στο μάμπο κάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς, που μπορεί να ωρύεται «θα καταρρεύσω», αλλά διεκδικεί... 9αρι από τον Γιάννη Λάτσιο! Μάλιστα, για να τον καλοπιάσει του αφιέρωσε το «Μαύρη» της Τσίλα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια!

«Το 7 δεν γυρνάει διαφορετικά, ενώ το 6 γυρνάει και γίνεται 9», είπε ο κομμωτής στην κάμερα του Star και έβγαλε τα... απωθημένα του για τον διευθυντή του ΑΝΤ1 που κάθε Κυριακή τον κατακεραυνώνει με την βαθμολογία του.

Μάλιστα, δεν δίστασε ��α τραγουδήσει «μαύρη, μαύρη, μαύρη μου ‘χεις κάνει την ζωή μου/ μαύρη, μαύρη σαν καμένη γη» για να το αφιερώσει στον αγαπημένο του κριτή!

«Προσπαθώ κάθε Κυριακή και, όπως βλέπετε, κουτσοχορεύω», είπε ο Τρύφωνας και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψηφίζει και τον κρατά στο σόου παρά το ότι έρχεται τελευταίος στην βαθμολογία των κριτών.

Τις προσπάθειές του παίνεψε και η παρτενέρ του, που επεσήμανε ότι πριν το «Dancing» ο κομμωτής δεν είχε καμία σχέση με τον χορό, ούτε όμως και με τον ρυθμό.

«Δεν θα βγω χορευτής! Το κάνω για την φιλανθρωπική προσπάθεια», κατέληξε ο Τρύφωνας, που την Κυριακή... θα χορέψει μάμπο με αξιώσεις!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top