Ιωσήφ Μαρινάκης: για γυμνισμό στην Χαλκιδική!

Μάθετε τις «πιπεράτες» αποκαλύψεις του ηθοποιού!

Ιωσήφ Μαρινάκης: για γυμνισμό στην Χαλκιδική!

Προσωπικές αποκαλύψεις έκανε ο Ιωσήφ Μαρινάκης απαντώντας σε ερωτήσεις που του έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από το «Αξίζει να το Ζεις». Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αποκάλυψε την λατρεία του για τον γυμνισμό, το ότι προτιμάει τις «αυθεντικές» γυναίκες, θα ήθελε να έχει παιδί, αλλά και πως στο σπίτι εκείνος μαγειρεύει και η καλή του... κάθεται!

«Έκανα ξέγνοιαστη ζωή παλιότερα, σε ελεύθερο κάμπινγκ... Έκανα γυμνισμό στην Χαλκιδική, σε μια απόμερη παραλία, όπου πηγαίναμε το πολύ δέκα άνθρωποι», είπε ο Ιωσήφ, προσθέτοντας πως εκεί ήταν το ησυχαστήριό του, όπου έχει πάει και μόνος του και με κοπέλα. Mαζί του είχε πάρει και τον Θανάση Ευθυμιάδη, προκειμένου να δει από κοντά πόσο διαφορετική ήταν η ζωή εκεί.

Τι προσέχει σε μια γυναίκα ο ηθοποιός; «Αυτό που μου αρέσει είναι το αυθεντικό. Βέβαια, πολλές φορές δεν κοιτάω την εμφάνιση, αλλά αυτό που βγάζει ένας άνθρωπος. Δεν με νοιάζει ούτε όταν βγαίνει η άσπρη τρίχα», απάντησε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος βέβαια έχει δεσμό με γυμνάστρια, την οποία προσέχει σαν τα μάτια του...

«Θα ήθελα πολύ να έχω παιδιά», ήταν η τελευταία αποκάλυψη του Ιωσήφ Μαρινάκη, που πρόσθεσε ότι κάποια πράγματα έρχονται με τον καιρό και στη σωστή στιγμή. «Κοντά είμαστε», συμπλήρωσε όλο νόημα!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top