Με λαμπερές εμφανίσεις έριξε αυλαία το Φεστιβάλ των Καννών

Δείτε τι επέλεξαν να φορέσουν οι διάσημες

Με λαμπερές εμφανίσεις έριξε αυλαία το Φεστιβάλ των Καννών
Με την εντυπωσιακή παρουσία της Uma Therman και την πρεμιέρα της ταινίας «Les Bien-Aimes», έριξε αυλαία το Φεστιβάλ των Καννών. Η πρωταγωνίστρια του «Κill Bill» έκλεψε την παράσταση μέσα σε μια maxi μπλε εφαρμοστή τουαλέτα, που ανέπνεε έναν αέρα κομψότητας και έντονης σεξουαλικότητας.

Την καταπληκτική της εμφάνιση, συμπλήρωσε ο chic chignon κότσος στα μαλλιά της, και το ασημί πέδιλο που έκανε έντονη αντίθεση με το έντονο μπλε χρώμα της τουαλέτας της.
Παρόντες στη λαμπερή πρεμιέρα ήταν επίσης οι Jude Law, Robert de Niro, αλλά και η βετεράνος Jane Fonda, που εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με μια εφαρμοστή χρυσή τουαλέτα, η οποία προσέθετε ακόμα περισσότερη χολιγουντιανή λάμψη στη βραδιά.
Στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ των Καννών, έδωσε το παρόν και η Kirsten Dunst η οποία μάλιστα κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης Ηθοποιού» για το ρόλο της στην ταινία «Melancholia», ενώ εκπληκτική ήταν και η εμφάνιση της ηθοποιού Rosario Dawson που τιμήθηκε στις Κάννες για τη συνεισφορά της στη δημιουργία ανεξάρτητων ταινιών.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top