Τρύφωνας Σαμαράς: «έχω βιώσει το ρατσισμό»

«Το “γελοίος” δεν μου αρέσει»

«Μου αρέσει που ο κόσμος μου μιλάει περισσότερο στο δρόμο και μου δείχνει τόσο απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξη του». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Τρύφωνας Σαμαράς αυτό που του συμβαίνει μετά τη συμμετοχή του στο “Dancing”, κάτι που όπως παραδέχεται, «δεν το περίμενα».

Τις αρνητικές κριτικές, τις προσπερνάει. Ωστόσο όπως λέει στο περιοδικό «Hello», αυτό που τον ενοχλεί είναι «τα πεντάρια που πολλές φορές μας έδωσαν οι κριτές. Ήταν υπερβολικά χαμηλά».
Τι τον στεναχωρεί; τα σχόλια που τον χαρακτηρίζουν “γελοίo”: «άλλο κάποιος να σε κάνει να γελάς και άλλο να γίνεσαι γελοίος. Το γελοίος δεν μου αρέσει».

Στην καθημερινότητα του δεν έχει προσωπική ζωή. Και πώς να έχει, αφού όπως λέει το πρόγραμμα του περιλαμβάνει «πρόβες, ύπνο, κομμωτήριο. Και να θες με το πρόγραμμα μου, δεν μπορείς να έχεις προσωπική ζωή».
Στη ζωή του έχει βιώσει πίκρες και απογοητεύσεις, όπως για παράδειγμα όταν έχασε τη μητέρα του: «αυτή η δυστυχία μου έγινε μάθημα ζωής. Έμαθα να γελάω γιατί οι στιγμές είναι λίγες και εμείς δεν είμαστε αιώνιοι».

Εκτός από απώλειες, στη ζωή του έχει βιώσει και το ρατσισμό: «τον ένιωσα έντονα στην παιδική μου ηλικία, επειδή έκανα περισσότερο παρέα με γυναίκες. Μάλιστα, είχε τύχει κάποιοι να με κοροϊδέψουν την ώρα που προχωρούσα στο δρόμο».

Όπως και να΄χει, ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν έχει παράπονο από τη ζωή του: «δόξα τω θεώ που έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου, γιατί ζω μόνο από το κομμωτήριο». Άλλωστε όπως παραδέχεται, «έχω ζήσει φοβερές στιγμές μέσα από τη δουλειά μου».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top