Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η φωτογραφία που πόσταρε μετά το τέλος της σημερινής «Φωλιάς των Κου Κου»

Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου: «Η μαμά μου είναι μόνη της!»

Η Κατερίνα Καραβάτου κι ο Κρατερός Κατσούλης αποτελούν αναμφισβήτητα την καθημερινή μας τηλεοπτική συνήθεια, ιδίως τώρα που μένουμε σπίτι.

Δάκρυσε στον «αέρα» η Κατερίνα Καραβάτου - Για ποιο λόγο;

Μετά το τέλος της «Φωλιάς των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που λίγες γυναίκες… τολμούν! Συγκεκριμένα, πόσταρε φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστή χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Καραβάτου: Η πανέμορφη φωτογραφία της Αέλιας και το συγκινητικό μήνυμα!

«Τελείωσε για σήμερα η εκπομπή, βγάζουμε το make up, πλενόμαστε καλά και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, τα μηνύματα, την κατανόηση, την αγάπη. Σας ευχαριστούμε πραγματικά όλοι μας πάρα πολύ! Είστε υπέροχοι!!!! Κι είναι τέλειο που μέσα από το παιχνίδι μας, έχουμε και την ευκαιρία να βλέπουμε και να μιλάμε με κάποιους από σας! Μαζί μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλύτερα και ομορφότερα. Καλή συνέχεια σε όλους και σήμερα!! Φιλιά από καμαρινάκι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελείωσε για σήμερα η εκπομπή, βγάζουμε το make up, πλενόμαστε καλά και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, τα μηνύματα, την κατανόηση, την αγάπη. Σας ευχαριστούμε πραγματικά όλοι μας πάρα πολύ! Είστε υπέροχοι!!!! Κι είναι τέλειο που μέσα από το παιχνίδι μας, έχουμε και την ευκαιρία να βλέπουμε και να μιλάμε με κάποιους από σας! Μαζί μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλύτερα και ομορφότερα. Καλή συνέχεια σε όλους και σήμερα!! Φιλιά από καμαρινάκι! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top