Καραβάτου: Η πανέμορφη φωτογραφία της Αέλιας και το συγκινητικό μήνυμα!

Η αναφορά στη μητέρα της που δε μπορεί να τη δει λόγω κορωνοϊού

Η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στη φωλιά των Κούκου» ανέβασε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρούλα η κόρη της, Αέλια, η οποία τραβήχτηκε πριν από κάποια χρόνια στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη. 

Η Κατερίνα εξέφρασε δημόσια για ακόμα μια φορά το πόσο της λείπει η μητέρα της, η οποία μένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, και λόγω του κορωνοϊού δεν μπορεί να δει.

«Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη.», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη. #μένουμεσπίτι #stayhome

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top