Αυτοί είναι οι δύο πιο σέξι ανερχόμενοι νέοι ηθοποιοί!

Ποιοί πήραν το βραβείο Chopard στο φεστιβάλ των Καννών;

Αυτοί είναι οι δύο πιο σέξι ανερχόμενοι νέοι ηθοποιοί!

Η Astrid Berges-Frisbey, γοργόνα του τέταρτου επεισοδίου της ταινίας «Pirates of the Caribbean» και ο Niels Schneider, το αινιγματικό αντικείμενο του πάθους στο «Les Amours imaginaires» κέρδισαν το βραβείο Chopard 2011 στις Κάννες, που απονέμεται στους καλύτερους νέους και πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς!

Η 25χρονη Γαλλίδα έκανε το ντεμπούτο της στην οθόνη το 2007 με την ταινία «The Sea Wall», ενώ διακρίθηκε το 2009 στην κωμωδία «The First Star». Μετά από αρκετές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, η Astrid τράβηξε την προσοχή του Hollywood, με τον Rob Marshall να την επιλέγει να ενσαρκώσει την γοργόνα στη νέα ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», δίπλα στον Johnny Depp και την Penelope Cruz!

«Είναι πραγματικό δώρο να παίρνεις αυτό το βραβείο και, μάλιστα, από τα χέρια του Robert De Niro», δήλωσε η ηθοποιός για την βράβευσή της.

Ο 24χρονος Niels κέρδισε τις εντυπώσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας το 2006 και αφού είχε στο ενεργητικό του αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις, κυρίως στον Καναδά όπου μετακόμισε το 1996. Ο πρώτος του ρόλος ήταν στην ταινία «Ι Killed My Mother» του Xavier Dolan, ενώ πλέον πρωταγωνιστεί στις «Φανταστικές Αγάπες» του ίδιου δημιουργού.

«Μου είπαν την Πρωταπριλιά για το βραβείο και το πέρασα για αστείο! Είναι τιμή και μεγάλη ικανοποίηση για μένα», είπε ο νεαρός ηθοποιός.

Σημειώνουμε πως με βραβείο Chopard έχουν βραβευτεί στο παρελθόν «βαριά χαρτιά» του κινηματογράφου, όπως οι Marion Cotillard, Audrey Tautou και Gael Garcia Bernal.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top