Η Ελένη σχολιάζει την... απιστία

Τί είπε στον Καφέ και τους «έστειλε αδιάβαστους;»

Η Ελένη σχολιάζει την... απιστία

Νωρίς νωρίς ξεκίνησε τις απορίες η Ελένη, η οποία από την έναρξη κιόλας της εκπομπής το πρωί της Παρασκευής, εξέφρασε τις σκέψεις για θέματα που έκρινε άκρως… ενδιαφέροντα. Ποια ήταν αυτά; Το τεστ απιστίας με την μέθοδο dna και η… μεγαλύτερη μύτη του κόσμου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας προλόγισε το βίντεο με θέμα ότι το σάλιο προδίδει την απιστία του συντρόφου. Όταν το άκουσε η Ελένη, αναρωτήθηκε: «Συγγνώμη… υπάρχουν δηλαδή γυναίκες που δίνουν το σάλιο του συντρόφου τους για να δουν εάν είναι μπερδεμένο με άλλο σάλιο; Γιατί φαντάζομαι ότι εάν ένας άντρας έχει πάει σε… πονηρέ�� καταστάσεις και μετά γυρίσει στην κανονική του σύντροφο, θα ρίξει και ένα πλύσιμο πρώτα και μετά θα γυρίσει», είπε. Αυτό... φαντάστηκε, αυτό είπε...

«Τι εννοείς Ελένη να πλύνει το… βρακί του πριν γυρίσει στην γυναίκα του;», την ρώτησε ο συνεργάτης της, εντελώς «χύμα στο κύμα». Με τέτοιο τρόπο όμως ανταπάντησε και εκείνη. «Όχι, εννοώ αυτό που μπαίνει στο βρακί του Γρηγόρη μου, που θέλεις και ανάλυση…40 χρονών άνθρωπος...»

Η… εμπεριστατωμένη συζήτηση σχετικά με το τεστ dna που κάνουν πολλές γυναίκες για τα εσώρουχα που πάνε για πλύσιμο έληξε εκεί, με την προβολή του βίντεο, ευτυχώς δηλαδή, γιατί μπορεί να μαθαίναμε και άλλες λεπτομέρειες…

Λίγα λεπτά πριν, η Ελένη, είχε… αναλύσει την μεγαλύτερη μύτη του κόσμου, η οποία κατέχει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες, με μήκος 8.8 εκατοστά. Τι ήταν αυτό που ήθελε να μάθει η Ελένη; «Θέλω να ξέρω, αυτή την μύτη, ο κύριος αυτός την πιάνει, την κρατάει και δεν ξεκολλάει από πάνω του; Γιατί το ζήτημα δεν είναι τόσο το μέγεθος της μύτης, αλλά το σχήμα της. Η μύτη πέφτει προς τα κάτω λίγο. Είναι λίγο στενοχωρημένη μύτη!»

Η αλήθεια είναι ότι… «στενοχωρημένη» μύτη μόνον η Ελένη μπορούσε να ανακαλύψει. Είχε «έμπνευση» πρωί πρωί, ήταν φανερό. Θα έφταιγε το υπερθέαμα της Eurovision που είχε παρακολουθήσει και ήταν μέσα στην ατάκα και μέσα στην δημιουργικότητα... Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top