Σε λίγες ώρες η «μάχη» του Λούκα στην Eurovision

Όλες οι λεπτομέρειες για το σόου και την ψηφοφορία

Σε λίγες ώρες η «μάχη» του Λούκα στην Eurovision

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον αποψινό ημιτελικό της Eurovision που θα κρίνει αν θα πάρουμε ή όχι το «εισιτήριο» για τον τελικό του διαγωνισμού: το «Watch My Dance» εμφανίζεται 19ο στην σκηνή του Dusseldorf Arena, με τις ευχές όλων μας αλλά και τα τελευταία στοιχήματα να το θέλουν να προκρίνεται!

Η πρώτη διαγωνιστική βραδιά της 56ης Eurovision θα ξεκινήσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) με τους οικοδεσπότες -Anke Engelke, Judith Rakers και Stefan Raab- να μας καλωσορίζουν στο Ντίσελντορφ στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα γαλλικά. Ακολούθως, θα εξηγήσουν τον τρόπο της ψηφοφορίας και θα δώσουν το σύνθημα για να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές!

Κατά σειρά εμφάνισης, στην σκηνή του Dusseldorf Arena θα ανέβουν: Πολωνία, Νορβηγία, Αλβανία, Αρμενία, Τουρκία, Σερβία, Ρωσία, Ελβετία, Γεωργία, Φινλανδία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν και Ελλάδα.

Πριν από το τραγούδι κάθε χώρας θα προβάλλεται ένα μικρό χαρακτηριστικό βιντεάκι, το λεγόμενο postcard.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Λούκας θα φορά μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο, ενώ το σακάκι του θα έχει κόκκινη επένδυση. Ανάλογα ρούχα θα φορούν ο Stereo Mike και οι χορευτές, ενώ στο φόντο θα κυριαρχούν το μαύρο, το μπλε και λευκοί αρχαιοελληνικοί κίονες!

Οι τηλεφωνικές γραμμές θα κλείσουν ένα τέταρτο μετά την παρουσίαση του τελευταίου τραγουδιού, οπότε και οι παρουσιαστές θα δώσουν «πάσα» σε ένα βίντεο με αποσπάσματα όλων των τραγουδιών και σε δηλώσεις των τραγουδιστών από το green room.

Όσο η αγωνία κορυφώνεται, στη σκηνή θα ανέβει μια φιλόδοξη γερμανική μπάντα κρουστών, οι Drum Line.

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα η αγωνία θα λάβει τέλος: στα αριστερά της τηλεόρασής μας θα εμφανιστούν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στον ημιτελικό και oι 10 που θα προκριθούν θα «μετακομίσουν» στα δεξιά!

Πώς ψηφίζουμε

Για να ψηφίσουμε καλούμε από σταθερό τηλέφωνο στο 90111190ΧΧ ή στέλνουμε SMS στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ και προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής μας.

Τα νούμερα των χωρών είναι:

01 Πολωνία

02 Νορβηγία

03 Αλβανία

04 Αρμενία

05 Τουρκία

06 Σερβία

07 Ρωσία

08 Ελβετία

09 Γεωργία

10 Φινλανδία

11 Μάλτα

12 Σαν Μαρίνο

13 Κροατία

14 Ισλανδία

15 Ουγγαρία

16 Πορτογαλία

17 Λιθουανία

18 Αζερμπαϊτζάν

Θυμίζουμε πως οι κάτοικοι κάθε χώρας δεν μπορούν να ψηφίσουν το τραγούδι της χώρας τους, επομένως, εμείς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε το «Watch My Dance».

Η πρόκριση κάθε χώρας εξαρτάται τόσο από το televoting, όσο και από την ψήφο των κριτικών επιτροπών. Σύμφωνα, πάντως, με έγγραφο που διέρρευσε στο Ίντερνετ, οι επιτροπές φέρονται να θέλουν την Ελλάδα στην 5η θέση του ημιτελικού και, άρα, στον τελικό του Σαββάτου!

Το star.gr θα σας ενημερώσει για όλα τα τεκταινόμενα στο Dusseldorf Arena!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top