Δ.Χρυσικού: Με είχε αφορίσει η ελληνική εκκλησία όταν ήμουν ανήλικη

Η θλιβερή εμπειρία που είχε η ηθοποιός

«Με είχε αφορίσει η ελληνική εκκλησία όταν ήμουν ανήλικη» δήλωσε η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» και συνέχισε « Ο λόγος ήταν επειδή έπαιξα σε μία ταινία του Αγγελόπουλου , η οποία γυρίζονταν στη Φλώρινα» διευκρίνισε.

Η ηθοποιός,που υποδύεται τη μαγείρισσα της Κάτιας Καλιφατίδου στην«Ζωή της Άλλης» εξήγησε πως ακριβώς συνέβησαν τα πράγματα:«η συγκεκριμένη ταινία του Αγγελόπουλου γυριζότανε στη Φλώρινα. Ο μητροπολίτης Φλωρίνης ήταν μαχητής της εκκλησίας και άνθρωπος που δεν του άρεσαν οι «εισβολείς». Καταλαβαίνεις, η Φλώρινα είναι και μία απομονωμένη πόλη» τόνισε.

Στην αρχή η ταινία χαρακτηρίστηκε ως ανθελληνική και αντιχριστιανική, όμως αυτοί οι χαρακτηρισμοί, όπως είπε, η ηθοποιός δεν έδειξαν να πτοούν τον κόσμο «Γι αυτό το λόγο μετά τη χαρακτήρισαν ως πορνογραφική» ισχυρίστηκε.

Εκείνη ήταν το εύκολο θήραμα και οι κατηγορίες όλες έπεσαν πάνω της.Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν πολύ άσχημη εκείνη την περίοδο, αφού όπως είπε η ίδια ο κόσμος στη Φλώρινα είχε ξεσηκωθεί και ήταν πολύ δύσκολο να διαδραματιστούν ομαλά τα γυρίσματα της ταινίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top