Με φόρεμα της Bίσση η Dana International στην Eurovision

Με την ίδια δημιουργία του Gaultier οι τραγουδίστριες

Με φόρεμα της Bίσση η Dana International στην Eurovision

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα του Jean Paul Gaultier εμφανίστηκε στην σκηνή του Dusseldorf Arena για πρόβα η Dana International, μόνο που εμάς κάτι μας θύμιζε: ήταν το ίδιο με εκείνο που φόρεσε προ μηνών η Άννα Βίσση!

«Είναι μια δημιουργία του Jean Paul Gaultier. Υψηλή ραπτική φυσικά! Μου αρέσει, είναι άνετο και ήθελα να δω πώς θα φαίνεται στην σκηνή», είπε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision.

Τι χάρη και τι νάζι έκανε η Dana με το ανοικτό πράσινο φόρεμα δεν περιγράφεται... Δευτερόλεπτο δεν έκατσε ακίνητη, προκειμένου οι πτυχώσεις του να ανεμίζουν πέρα δώθε και να την καμαρώσουν όλοι!

Μα, αγαπητή μου Dana, εδώ στην Ελλάδα το έχουμε ήδη δει το φορεματάκι: με αυτό φωτογραφήθηκε στο Παρίσι η Άννα Βίσση για λογαριασμό του περιοδικού «Madame Figaro», τον Φεβρουάριο που μας πέρασε!

Για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, στο εξώφυλλο του εν λόγω τεύχους, η Άννα φορούσε το φόρεμα και πόζαρε στην αγκαλιά του διεθνούς φήμης σχεδιαστή, για τις ανάγκες της νέας διαφημιστικής του καμπάνιας.

Ας πει κάποιος στη Dana ότι ήρθε δεύτερη, αν και δεν νομίζουμε ότι θα το πάρει χαλαρά...

Αν, πάντως, ευσταθούν οι φήμες, η τραγουδίστρια του Ισραήλ έχει στις αποσκευές της άλλες 7 δημιουργίες του Gaultier για να επιλέξει εκείνη που θα φορέσει τελικά... Τι θα κάνει; Θα το μάθουμε την Τετάρτη, οπότε και το Ισραήλ θα κάνει την γενική του πρόβα!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Φώτης & Μαρία Live»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top