Ολη η Eurovision, ένα ατέλειωτο... πάρτι

Σε τρελά κέφια όλες οι αποστολές του διαγωνισμού

Ολη η Eurovision, ένα ατέλειωτο... πάρτι

Σε τρελά κέφια βρίσκονται όλα ανεξαιρέτως τα μέλη των αποστολών που συμμετέχουν στην Eurovision, που χορεύουν, πίνουν και ξενυχτούν με… αμείωτη ένταση, μόλις λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό.

Ο εκπρόσωπος της Τουρκίας πρωταγωνίστησε στο πάρτι της γειτονικής χώρας στο Ντίσελντορφ. Εδειξε τα αμέτρητα τατουάζ του, (στα οποία απεικονίζονταν το ζώδιό του, άνθη λωτού, καθώς και ο… σκύλος του!), ενώ αποκάλυψε ότι η πλάτη του είναι γεμάτη από ένα ακόμη… κομψοτέχνημα που αρνήθηκε όμως να το αποκαλύψει.

Μέσα στο μπρίο και το νάζι ήταν και η εκπρόσωπος της Κροατίας, η οποία κατά κοινή ομολογία είναι όχι μόνο πανέμορφη, αλλά και… πανύψηλη. Με τόσες πολλές γυναίκες που έβλεπε δίπλα του ο εκπρόσωπος της Ρωσίας δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι για τον ίδιο η γυναίκα είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει και ότι χωρίς το γυναικείο φύλο, η ζωή θα ήταν μονότονη.

Τι νομίζετε ότι είπε ο Πορτογάλος μουσικός μόλις συνάντησε την δημοσιογραφική αποστολή του Star; «Οικονομική κρίση!» Σε άπταιστα ελληνικά, ο άνθρωπος ξεστόμισε το πρώτο πράγμα που του ήλθε στο μυαλό. Αυτός είναι δικός μας…

Εξαιρετικά φιλική ήταν και η εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν, που θεωρείται το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού. Καλή καλή, μέχρι την ημέρα που θα διαγωνισθεί. Μετά να δούμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top