Lady GaGa: Ο βιασμός, τα ψυχολογικά προβλήματα και τα φάρμακα

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στην Oprah Winfrey

Για τον βιασμό που υπέστη στο παρελθόν μίλησε η Lady GaGa. «Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 χρόνων με αποτέλεσμα να αναπτύξω ένα μετατραυματικό στρες», είπε η διάσημη τραγουδίστρια στην Oprah Winfrey.

Όπως ήταν φυσικό, ο εφιάλτης που έζησε της σημάδεψε τη ζωή και εξαιτίας αυτής της κατάστασης παίρνει καθημερινά αντικαταθλιπτικά. «Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω σε ισορροπία και είμαι μια μαχήτρια», πρόσθεσε η ίδια.


Στη συνέχεια, η Lady GaGa αναφέρθηκε και στη «μάχη» της με την ινομυαλγία. Πρόκειται για ένα σύνδρομο που προκαλεί μυοσκελετικούς πόνους, συναισθηματικές διαταραχές, αλλά και δυσκολία στον ύπνο: «Έχω βρει μέσω της νευροφυσικής έρευνας με τους γιατρούς μου ότι η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία. Η υγεία του σώματός μας εξαρτάται πάντα από την ψυχική μας υγεία και πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά».

Κλείνοντας, η διάσημη παρουσιάστρια τη ρώτησε τι ήταν αυτό που τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει μπροστά. «Πίστη, έμπνευση, ελπίδα. Πρέπει να πω και ξέρω ότι είναι αμφιλεγόμενο με πολλούς τρόπους αυτό, όμως τα φάρμακα με βοήθησαν πραγματικά».

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star με την Ελένη Τσαγκά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top