Μενεγάκη: Οικογενειακό γεύμα με τον Μάκη και τη Μαρίνα

Αντάλλασσαν συνεχώς αγκαλιές και φιλιά!

Δείτε στιγμιότυπα από τις σκαφάτες διακοπές Μενεγάκη - Παντζόπουλου με τις κόρες τους!

Λίγο μετά την επιστροφή της από το επαγγελματικό ταξίδι της στο Παρίσι, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία για να γευματίσει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μάκη Παντζόπουλο, και την κόρη τους, Μαρίνα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YouWeekly τους «τσάκωσε» σε τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα. Αγκαλιές, φιλιά γέλια και αστεία αντάλλασσαν μεταξύ τους, χωρίς να σκέφτονται ότι βρίσκονται σε δημόσιο χώρο. Είναι γνωστή η αδυναμία της παρουσιάστρια στην οικογένειά της και ποτέ δεν ντρέπεται να είναι ο εαυτός της όταν βρίσκεται μαζί τους.

Δύο μέρες νωρίτερα, οι παπαράτσι «πέτυχαν» την Ελένη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η οποία τους χαμογέλασε. Είχε επιλέξει τζιν καμπάνα παντελόνι, μπλε φούτερ, ταμπά τσάντα και μποτάκια για το ταξίδι της. 

Η παρουσιάστρια αγαπά το μπλε χρώμα. Το ίδιο χρώμα επέλεξε και στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση σε εστιατόριο στα Βόρεια Προάστια. Φόρεσε ένα μπλε- πράσινο καρό πουκάμισο, ενώ παρατηρήσαμε ότι και σε φωτογραφίες της στο Παρίσι πόζαρε με μπλε σακάκι, γαλάζιο πουκάμισο και τζιν παντελόνι

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φθινόπωρο στο Παρίσι ... #Eleni #paris

A post shared by @ elenimenegaki on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top