Χρηστίδου- Μαραντίνης: Συγκινημένοι εύχονται «χρόνια πολλά» στον γιο τους

Ο Μιχαήλ Άγγελος έχει σήμερα τα γενέθλιά του

Αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς ο μικρός γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος, έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα έξι!

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο frontman των Onirama, θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια για τα γενέθλιά του μέσα από το Instagram.

Η Σίσσυ δημοσίευσε μία φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν έχω γνωρίσει πλάσμα που να μπορεί να δώσει αγάπη όσο απλόχερα τη δίνεις εσύ... Ηλιαχτίδα μου παντοτινή... Γέμισες φως τη ζωή μας από την πρώτη μέρα που ήρθες στον κόσμο αυτό. Την πρώτη εκείνη μέρα... 29.08.13 ♥️ Και συνεχίζεις κάθε μέρα από τότε... Έξι χρόνια τώρα... Χρόνια πολλά ήλιε μου.. Λατρεία μου μεγάλη... #Michelangelo #MikeIsSix #BigBoy #HappyBirthdayBaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) στις

 

«Δεν έχω γνωρίσει πλάσμα που να μπορεί να δώσει αγάπη όσο απλόχερα τη δίνεις εσύ... Ηλιαχτίδα μου παντοτινή...Γέμισες φως τη ζωή μας από την πρώτη μέρα που ήρθες στον κόσμο αυτό. Την πρώτη εκείνη μέρα... 29.08.13 Και συνεχίζεις κάθε μέρα από τότε... Έξι χρόνια τώρα...Χρόνια πολλά ήλιε μου.. Λατρεία μου μεγάλη...», έγραψε στη λεζάντα.


Παρομοίως και ο μπαμπάς του μικρού Μιχαήλ Άγγελου, Θοδωρής Μαραντίνης, δημοσίευσε μία φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά: «My name is Mike... Super Mike ... and today is my birthday!!!!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My name is Mike... Super Mike ... and today is my birthday!!!!!#mike #mylittleone #loveyoutothemoonandback #myprince #family #keepdreaming #thankyou #happybirthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top