Οι καλοκαιρινές διακοπές του ζεύγους Ρουβά!

Σάκης, Κάτια και Αναστασία, σαλπάρουν με το σκάφος τους

Οι καλοκαιρινές διακοπές του ζεύγους Ρουβά!

Οι μικρές αποδράσεις από την Αθήνα όλο και πυκνώνουν για την οικογένεια Ρουβά που σε 4 μήνες θα μεγαλώσει… ο τραγουδιστής τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει παίρνει τις δύο γυναίκες της ζωής του Κάτια και Αναστασία και σαλπάρουν με το σκάφος τους σε κοντινά μέρη.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ εντόπισε το ζευγάρι πριν από μία εβδομάδα στη Νέα Μάκρη έτοιμο να αποδράσει. Ο Σάκης που εκτός από καλός τραγουδιστής είναι και πολύ τρυφερός πατέρας είχε όλη την ώρα στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη ενώ είχε προνοήσει και για το κολατσιό όλης της οικογένειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τρυφερός δεν ήταν μόνο ως προς την Αναστασία αλλά και προς τη σύζυγό του η οποία κυοφορεί το γιο του. Ο τραγουδιστής τη βοήθησε να επιβιβαστεί στο σκάφος ενώ όλη τη διάρκεια την πρόσεχε σαν κόρη οφθαλμού.

Το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του στην Νέα Μάκρη αλλά είχε για παρέα τον αδερφό του Σάκη, Βασίλη μαζί με μία πολύ στενή τους φίλη!

Το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον τελικό προορισμό των διακοπών του ενώ το σπίτι που ανακαινίζουν στο Νέο Βουτζά θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο, ένα μήνα δηλαδή πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top