Ολα έτοιμα για τον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου

Το Star στο πριγκιπάτο του Monaco

Ολα έτοιμα για τον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου

Πανηγυρικό είναι το κλίμα που επικρατεί στο Monaco, το οποίο σε λίγες ώρες θα ζήσει τον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν Γουίτστοκ.

Απ’άκρη σ’άκρη του πριγκιπάτου υπάρχουν σημαίες και λουλούδια σε λευκό και κόκκινο χρώμα, που είναι και τα χρώματα του σήματος του πριγκιπάτου, ενώ την αγορά έχουν κατακλύσει προϊόντα με το μονόγραμμα του Αλβέρτου και της Σαρλίν.

«Ο Αλβέρτος είναι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι βέβαια τόσο το γεγονός ότι η Σαρλίν είναι η αγαπημένη των Μονεγάσκων, αλλά περισσότερο ότι οι κάτοικοι του πριγκιπάτου θέλουν να παντρέψουν τον Αλβέρτο», δήλωσε στην απεσταλμένη του Star στο Monaco, Ράνια Τραγόμαλλου, άνθρωπος από το περιβάλλον του Αλβέρτου.

Το ζευγάρι, όχι μόνο διαψεύδει τις φήμες που θέλουν την νύφη δυσαρεστημένη με τις προγαμιαίες περιπέτειες του Αλβέρτου, αλλά κάνει και πρόβες για τον πολιτικό γάμο που θα τελεστεί νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (01/07).

Οι προετοιμασίες στην αίθουσα του Θρόνου του παλατιού έχουν ολοκληρωθεί. Αφού καθίσουν στις θέσεις τους οι καλεσμένοι, στην γιγαντο-οθόνη της αίθουσας θα εμφανισθεί το μονόγραμμα του ζευγαριού. Αμέσως μετά θα γίνει η σύντομη τελετή, ενώ ο γαμπρός και η νύφη θα παραλάβουν το δώρο των κατοίκων του πριγκιπάτου για τον γάμο τους.

Στο τέλος, θα βγουν στο μπαλκόνι για το πρώτο τους φιλί ως νεόνυμφοι.

24 ώρες μετά, το Σάββατο, θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, παρουσία 3.500 καλεσμένων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top