«Aνέστησαν» την πριγκίπισσα Diana στα 50 της!

Μαζί με την Kate Middleton στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού

«Aνέστησαν» την πριγκίπισσα Diana στα 50 της!

Έναν αντισυμβατικό τρόπο να γιορτάσει τα επικείμενα γενέθλια της πριγκίπισσας Diana, την Παρασκευή, βρήκε το περιοδικό «Newsweek»: κυκλοφόρησε με εξώφυλλο την αδικοχαμένη πριγκίπισσα όπως θα ήταν σήμερα, να περπατά δίπλα στην νύφη της Kate Middleton!

Το βρετανικό περιοδικό πέρασε από Photoshop μία φωτογραφία της Diana, βάζοντάς της ρυτίδες και κάνοντας το πρόσωπο και το σώμα της να μοιάζει όπως θα μπορούσε να ήταν σήμερα, σε ηλικία 50 ετών.

Δίπλα στη φωτογραφία - πρόκληση μπήκε μία της Kate - Catherine, με το αποτέλεσμα να δείχνει πως οι δύο γυναίκες απολαμβάνουν μια κοινή βόλτα!

«Η Νταϊάνα θα γινόταν 50 χρονών αυτόν τον μήνα. Πώς θα έμοιαζε; Ακόμη τέλεια, αυτό είναι δεδομένο», γράφει η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Τίνα Μπράουν, η οποία έχει γράψει και τη βιογραφία της πριγκίπισσας. Παράλληλα, το περιοδικό αναφέρει πως αν η Diana ζούσε σήμερα θα είχε σελίδα στο Facebook -όπου θα ήταν και φίλη με την νύφη της- ενώ θα είχε και λογαριασμό στο Twitter με πάνω από 10 εκατομμύρια followers!

Το εξώφυλλο, 14 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο στο Παρίσι όπου έχασε τη ζωή της η Lady D, έχει διχάσει το κοινό. Κάποιοι γοητεύονται και αναπολούν την πριγκίπισσα, ενώ άλλοι -στην πιο... ευγενική αντίδρασή τους- κάνουν λόγο για «κακόγουστο κατασκεύασμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top