Παναγιώτης Τσακαλάκος: «η Έλλη Κοκκίνου με πρόδωσε»

Τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο νικητής του «Greek Idol»;

Παναγιώτης Τσακαλάκος: «η Έλλη Κοκκίνου με πρόδωσε»

Με... την Έλλη Κοκκίνου τα έβαλε ο νικητής του «Greek Ιdol», Παναγιώτης Τσακαλάκος, που μίλησε για το talent show αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Μην φανταστείτε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο Παναγιώτης «αρπάχτηκαν»... Απλά, ο νικητής του talent show είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι αρχικά πίστευε πως η Έλλη του είχε αδυναμία αλλά μετά κατάλαβε πως... έτσι ήταν με όλα τα παιδιά! «Με πρόδωσε», συμπλήρωσε γελώντας!

«Από το 5ο live και μετά είχα εμφανίσεις που πήγαιναν όλο και πιο καλά... Άρχισα να νιώθω μέσα μου ότι θα πήγαινα καλά και κάθε εβδομάδα έδινα τον εαυτό μου και δούλευα σκληρά», είπε ο νεαρός.

Αφού το ξεπέρασε το παραπονάκι, ο Παναγιώτης μίλησε για το συμβόλαιο που υπέγραψε με δισκογραφική εταιρεία, προσθέτοντας πως περιμένει να γίνουν οι συζητήσεις για την κυκλοφορία του πρώτου του cd.

«Θα κάνω συναυλίες με την Έλλη Κοκκίνου. Θα είναι μαζί μας και ο Ξυλούρης και ο Άρης και η Μαλού», συνέχισε ο τραγουδιστής, ανακοινώνοντας ότι η πρώτη τους εμφάνιση θα γίνει στις 6 Ιουλίου στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top