Παλαιολόγου-Πάριος: Χώρισαν εξαιτίας του γιού του

Γιατί έφυγε η ηθοποιός άρον-άρον από την Πάρο;

Παλαιολόγου-Πάριος: Χώρισαν εξαιτίας του γιού του

Πάνω που λέγαμε πως όλα είναι εντάξει ανάμεσα στο Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, άλλο ένα συμβαν έρχεται να ταράξει τη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι! Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης Βαρθακούρης φαίνεται να είναι η αιτία που το ζεύγος έδωσε τέλος στη σχέση του.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση του τραγουδιστή με τη γοητευτική ηθοποιό περνούσε κρίση. Τα σενάρια για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους είχαν αρχίσει να φουντώνουν ενώ οι ξεχωριστές του εμφανίσεις αναζωπύρωναν τα σενάρια.

Πάνω που το ζευγάρι αποφάσισε να πάει στο εξοχικό του τραγουδιστή προκειμένου να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους ο γάμος του γιού του τραγουδιστή έφερε τα πάνω κάτω! Είχαν συμφωνήσει βλέπετε η ηθοποιός να συνοδεύσει στο γάμο τον τραγουδιστή και να κάτσει στο τραπέζι τον συγγενών.

Αντίρρηση σ’ αυτό φαίνεται να είχαν πολλοί φίλοι και συγγενείς του Γιάννη με αποτέλεσμα εκείνος να πει στην αγαπημένη του πως τα πράγματα άλλαξαν και πως μπορεί να πάει απλά ως καλεσμένη.

Ποιος είδε την Αλεξάνδρα και δεν τη φοβήθηκε!Πυρ και μανία έγινε. Μάζεψε γρήγορα όλα της τα πράγματα και αποχώρησε άρον-άρον από το νησί. Όχι μόνο δηλαδή δεν θα είναι στο γάμο του Θανάση αλλά μάλλον ούτε ��ε sms δεν θα του ευχηθεί.

Δείτε απόσπασμα από το ρεπορταζ της «Πρωινής Μελέτης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top