Φιλιππίδης: «Ο Τζιόβας είναι πολύ ερωτευμένος με την Παπουτσάκη»

Τζιόβας:«δούλευα στο bar της Κατερίνας γιατί δεν είχα λεφτά»

Φιλιππίδης: «Ο Τζιόβας είναι πολύ ερωτευμένος με την Παπουτσάκη»
Τον «έδωσε» κανονικά τον Ορέστη Τζιόβα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός ανεβάζει φέτος στην Επίδαυρο την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη και έχει έρθει τόσο κοντά με όλους τους συναδέλφους του για τους οποίους ξέρει όλα τα… «άπλυτα» τους!

Ένας απ΄αυτούς και ο Ορέστης Τζιόβας, που όπως μαρτύρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο “Πρωινό mou”, «είναι ο πιο ερωτευμένος απ΄όλους μας». Με ποια; με την Κατερίνα Παπουτσάκη φυσικά, που δεν σταματά να της στέλνει μηνύματα και να μιλά μαζί της κατά τη διάρκεια των προβών.

Ο νεαρός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αποκάλυψε ότι όντως δούλευε στο bar της Κατερίνας Παπουτσάκη για ένα διάστημα, όπως σας είχαμε γράψει και από το star.gr: «ναι δούλευα κανονικά στο μπαράκι της Κατερίνας ως σερβιτόρος. Ξεκίνησα να βοηθήσω στην αρχή επειδή έκανα για χρόνια αυτή τη δουλειά και τελικά μπήκα και βοήθησα παραπάνω επειδή δεν είχα λεφτά. Με πλήρωνε το μαγαζί», το οποίο να συμπληρώσουμε διατηρεί στο Μοναστηράκι η ηθοποιός με τον αδερφό της.

Και αν νομίζετε πως ο μόνος «ερωτοχτυπημένος» της παρέας είναι ο Ορέστης Τζιόβας, απατάστε. Γιατί ο Πέτρος Φιλιππίδης μαρτύρησε και τον άλλο συνεργάτη του Τάσο Ιορδανίδη, σύντροφο της Θάλεια Ματίκα, τον οποίο όπως είπε «τον σέρνει από τη μύτη!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top