Σε ποιά γνωστή ποπ σταρ έριξε χυλόπιτα ο Zach Galifianakis;

Την «τσάκισε» με την ειλικρίνειά του...

Σε ποιά γνωστή ποπ σταρ έριξε χυλόπιτα ο Zach Galifianakis;

Είπαμε να είσαι ειλικρινής, αλλά ο Zach Galifianakis μάλλον το παράκανε: όχι μόνο έριξε χυλόπιτα στην Kesha κι ας του ζήτησε εκείνη να βγουν, αλλά και της είπε ότι η μουσική της είναι χάλια και την ακούνε μόνο τα 6χρονα!

Μιλώντας στο νέο τεύχος του περιοδικού «Rolling Stone» (κυκλοφορεί στις 17 του μήνα), ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ταινία «Hangover», δεν έκρυψε τι ακριβώς συνέβη με την νεαρή ποπ σταρ. Όπως είπε, η Kesha του είχε στείλει e-mail να βγουν, όμως, ούτε καν της απάντησε!

Η μοίρα τα ‘φερε έτσι, όμως και ο Zach συνάντησε τυχαία την νεαρά. Τι έγινε τότε; Ο ίδιος εξιστορεί: «καθόταν μόνη της και πήγα και της είπα: "άκου, πήρα το e-mail σου. Η μουσική σου είναι πολύ κακή! Δεν ξέρω ποιος την ακούει αλλά φαντάζομαι κάποια 6χρονα! Και είναι πολύ κακό μήνυμα"».

Άφωνη πρέπει να έμεινε η Kesha και τα νεύρα της θα έκαναν αυτό που λέει το σουξέ της, δηλαδή tik - tok...

Πάντως, η ειλικρίνεια του ηθοποιού σπάει κόκαλα. Προ μηνών είχε πει τα χειρότερα για την ηθοποιό January Jones, η οποία μάλιστα τον είχε χαρακτηρίσει ως τον πιο αστείο άνθρωπο που είχε γνωρίσει ποτέ. Ασυ��κίνητος έμεινε εκείνος πάντως: την αποκάλεσε αγενή και προέβλεψε ότι σε λίγα χρόνια όλοι θα την έχουν ξεχάσει!

Δείτε το τρέιλερ του «Hangover II» με πρωταγωνιστή τον Zach Galifianakis

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top