Στην... Γουατεμάλα για τον ξυλοδαρμό της πρώην ο Mel Gibson

Κοινωνική εργασία επιβλήθηκε στον ηθοποιό

Στην... Γουατεμάλα για τον ξυλοδαρμό της πρώην ο Mel Gibson

Στην υπηρεσία των παιδιών της Γουατεμάλας τέθηκε ο Mel Gibson, που εκτίει ποινή κοινωνικής εργασίας μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του, Oksana Grigorieva.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πέρασε 16 ώρες στην πόλη, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά «Mending Kids International».

Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε την παιδική πτέρυγα νοσοκομείων της Γουατεμάλας, ενώ είχε την ευκαιρία να βρεθεί και κοντά σε παιδιά που έχουν γεννηθεί με δυσμορφίες.

«Ο Mel δουλεύει στην Γουατεμάλα περισσότερες ώρες από ότι επιβάλλεται στην συμφωνία για την κοινωνική εργασία που του έχει επιβληθεί», δήλωσε εκπρόσωπός του, σε μια προσπάθεια να μας πείσει ότι ο ηθοποιός το έχει μετανιώσει και... με το παραπάνω!

Σημειώνουμε ότι τον Μάρτιο ο Mel Gibson υπέγραψε συμφωνία για να μείνει εκτός φυλακής, σύμφωνα με την οποία θα είναι 3 χρόνια υπό επιτήρηση, θα κάνει 52 ώρες συμβουλευτικής, θα πληρώσει πρόστιμο 600 δολαρίων και θα κάνει 16ωρη κοινωνική εργασία. Ε, το τελευταίο το έκανε - του μένουν τα υπόλοιπα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top