Τι θα χορέψουν Αγγέλου-Μαρτάκης στον τελικό του «Dancing»;

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τον μεγάλο τελικό

Τι θα χορέψουν Αγγέλου-Μαρτάκης στον τελικό του «Dancing»;
Ο μεγάλος τελικός του «Dancing» πλησιάζει και αναμένεται να είναι καθαρά αντρική υπόθεση! Αργύρης Αγγέλου και Κώστας Μαρτάκης, θα διαγωνιστούν σε τρεις συνολικά χορούς, προκειμένου οι τηληθεατές να επιλέξουν τον καλύτερο.

Το διαγωνιστικό κομμάτι θα περιλαμβάνει τα εξής: έναν γνωστό χορό, δηλαδή μια χορογραφία που έχουν ξαναχορέψει, έναν εντελώς άγνωστο χορό και μια "μονομαχία", που σημαί��ει ότι θα χορέψουν και οι δυο το ίδιο κομμάτι ξεχωριστά. Το τραγούδι θα είναι το «Κρυφά» από τις "Μέλισσες", σε free style.

Σκοπός της «μονομαχίας» είναι ο τηλεθεατής να δει τους δυο διαγωνιζόμενους να χορεύουν το ίδιο κομμάτι και να διακρίνει τις διαφορές, ώστε να κριθεί στον πόντο ο νικητής.

Το αστείο της υποθεσης είναι ότι τόσο ο Κώστας Μαρτάκης όσο και ο Αργύρης Αγγέλου, διάλεξαν ακριβώς τους ίδιους χορούς!

Όπως αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή “10 με 1 μαζί”, «ως γνωστό χορό διάλεξαν και οι δυο βαλς και στον άγνωστο χορό διάλεξαν πάλι μάμπο εντελώς τυχαία».

Στον τελικό, παρόντα θα είναι και όλα τα ζευγάρια που αποχώρησαν, τα οποία επίσης θα χορέψουν.Απούσα θα είναι η Νίκη Ξάνθου η οποία βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και ξεκαθάρισε ότι ο λόγος της απουσίας της είναι καθαρά και μόνο επαγγελματικός.

Ευχήθηκε ωστόσο «καλή επιτυχία» και στους δυο διαγωνιζόμενους. Το παρόν στον τελικό θα δώσει και ο Γιώργος Χρανιώτης, παρόλο που είχε ακουστεί το αντίθετο.Ο μεγάλος τελικός αναμένεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις ενώ στους guest του show θα είναι η Καλομοίρα, η Ήβη Αδάμου και οι «Μέλισσες».

Δείτε στο video τι είπε η Νίκη Ξάνθου για την απουσία της απο τον τελικό του «Dancing»...


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top