«Και ο Ανδρέας τα άκουσε όταν έφερε τα ζιβάνγκο στην Ελλάδα»

Ετσι υπερασπίστηκε η Δήμητρα Λιάνη τον τρόπο που ντύνεται

«Και ο Ανδρέας τα άκουσε όταν έφερε τα ζιβάνγκο στην Ελλάδα»

Απάντηση σε όσους σχολιάζουν την εμφάνισή της και τις στιλιστικές της επιλογές έδωσε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου με αφορμή πρόσφατη έξοδό της, στην οποία εμφανίστηκε με καφέ βερμούδα και κόκκινες μπότες.

«Αρνούμαι να δεχθώ τα σχόλια κάποιων κακοπροαίρετων που είναι αναλώσιμοι. Θα ήταν καλύτερα να μας σχολιάζουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία, που είναι αξιόλογοι. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει», δήλωσε η κα Λιάνη και συμπλήρωσε σε εξαιρετικά έντονο ύφος: «Ποιος καθορίζει το προφίλ μου; Ποιος είναι αυτός που υποδεικνύει τί θα φορέσει ο άλλος όταν πάει σε ένα μπαρ; Εμένα όλη μου η ζωή ήταν κόντρα σε όλα τα πράγματα. Εχω κάνει φοβερές υπερβάσεις. Κόντρα ήταν ακόμη και ο ίδιος ο άντρας μου, ο οποίος δεν ήταν ένας συνηθισμένος και συμβατικός πολιτικός. Εφερε στην Ελλάδα μέχρι και συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος. Σκεφτείτε τί άκουγε ο Ανδρέας όταν φόραγε τα ζιβάνγκο και τα πρωτοποριακά για την εποχή τους ρολόγια…όχι μόνο αυτά τα έκανε μόδα, αλλά άκουγε τα ίδια και χειρότερα».

Ακρως καλοκαιρινή και με… κοτσιδάκια στα μαλλιά της, η κα Λιάνη εξέφρασε την άποψή της για τον τρόπο που ντύνεται, λέγοντας ότι εάν τα ίδια πράγματα τα φορούσε ένα μοντέλο, κανείς δεν θα έδινε σημασία. Αποκάλυψε, δε, την σχέση που έχει με τον στιλίστα της. «Ο Σωτήρης Τσαγδής είναι ένας καλός φίλος, ο οποίος με βοηθάει κάθε φορά που πρόκειται να εμφανιστώ κάπου. Ούτε πληρώνεται, ούτε υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό».

Για πρώτη φορά μάλιστα μίλησε για το Dancing with the Stars, για το οποίο αποκάλυψε ότι της έκαναν πρόταση κ��ι αρνήθηκε γιατί θεωρεί ότι είναι άλλης πορείας άτομο και ότι δημόσια δεν έχει χορέψει ποτέ.

Σε γενικότερο επίπεδο, η Δήμητρα Λιάνη μίλησε και για την προσωπική της ζωή, με την παραδοχή ότι είναι μόνη, αλλά νιώθει καλά και το να μην έχει κάποια σχέση είναι κάτι που το έχει συνηθίσει. «Κανείς άλλωστε δεν ξέρει τί του ξημερώνει. Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Εγώ γράφω την ιστορία μου. Και όχι μόνο δεν σκοπεύω να την κλείσω, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι ακόμη η ιστορία μου δεν έχει καν αρχίσει», κατέληξε.

Δείτε την αποκλειστική της συνέντευξη στην Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top