Ταινία η θυελλώδης σχέση Taylor - Burton

Τον Scorsese ενέπνευσε το ζευγάρι

Ταινία η θυελλώδης σχέση Taylor - Burton

Ο θυελλώδης και παθιασμένος έρωτας της Elizabeth Taylor και του Richard Burton ούτε μεταθανάτια δεν κατάφερε να σβήσει αφού ο Scorsese θα τον επαναφέρει στο προσκήνιο κάνοντας τον ταινία.

Το ζευγάρι θεωρούνταν από τα πιο ερωτευμένα και παθιασμένα ζευγάρια της εποχής εκείνης αφού παντρεύτηκαν και χώρισαν 2 φορές. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Κλεοπάτρα» την περίοδο που και οι δύο ήταν παντρεμένοι. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και σύντομα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δέκα χρόνια κράτησε ο γάμος τους και μετά αποφάσισαν να χω��ίσουν. Ο χωρισμός τους βέβαια διήρκησε ένα χρόνο αφού μετά ξαναπαντρευτήκαν για να χωρίσουν πάλι μέσα σε εννέα μήνες.

Το πάθος, το κλάμα, οι τσακωμοί και η ένταση έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση τους ενώ η Τaylor είχε στείλει και δύο ακραίες επιστολές στον σύζυγο της.

Η ταινία του Σκορτσέζε θα βασιστεί τόσο στο αρχείο του Burtonόσο και σε εκείνο της διάσημης ηθοποιού. Θα βγουν στη φόρα όλα τα σχετικά με το ζευγάρι: οι φιλονικίες τους, η εξάρτηση και των δύο από το αλκοόλ, οι αλλεπάλληλοι χωρισμοί αλλά και η αξία των πολυσυζητημένων κοσμημάτων της Taylor.

Στην έρευνα θα συμβάλει και η χήρα του Burton η οποία βοήθησε τον Scorsese να συγκεντρώσει το απαιτούμενο υλικό παρόλο που η Taylorπριν το θάνατο της είχε πει πως αν ζούσε ο Burtonθα τον παντρευόταν για τρίτη φορά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top