Ψωμιάδης σε Μοιραράκη: «Θα σου φέρω την τρόϊκα!!!»

Αυτά κάνουν οι γάμοι-υπερπαραγωγή...

Ψωμιάδης σε Μοιραράκη: «Θα σου φέρω την τρόϊκα!!!»

Εδώ «κολλάει» το «πάρ’ τον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου»!!!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος κατάφερε να στρέψει για μια ακόμη φορά επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κατά την έξοδό του από τον γάμο της Δέσποινας Μοιραράκη, δήλωσε ότι θα της φέρει την τρόϊκα! Δηλαδή KAI τον κάλεσε στον γάμο της KAI την «έκραξε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, βλέποντας τις εικόνες απίστευτης χλιδής στην τελετή του γάμου της γνωστής επιχειρηματία και του αγαπημένου της Γιάννη Κοντούλη, της επεσήμανε ότι η χώρα διανύει περίοδο κρίσης και πως ό,τι κάνει ο καθένας καταγράφεται. Πόσο μάλλον ένας τέτοιου είδους γάμος, με τόσο μεγάλη μάλιστα δημοσιότητα. Συνεπώς, το θέμα ή καλύτερα το... θέαμα ίσως να ήταν λίγο περισσότερο προκλητικό απ'όσο έπρεπε.

Οχι βέβαια πως πτοήθηκε κανείς, αλλά τέλος πάντων. Eμ… Αυτά κάνουν οι γάμοι-υπερπαραγωγή… Προσκλητήριο γάμου πήρε ο άνθρωπος, αλλά βρέθηκε μπροστά σε 50 μπουχάρες, 30 ανθοστήλες, ελικόπτερα, γερανούς, 52 σκηνοθέτες, αποκλεισμένους δρόμους και ένα γαμήλιο γλέντι που είχε ξεκινήσει τρεις ημέρες πριν και προοριζόταν να ολοκληρωθεί πέντε μέρες μετά. Γιατί μετά το πριβέ δείπνο στο Εκάλη Club, το τσιμπούσι ολοκληρώθηκε με αρνιά και κατσίκια στο Μαρκόπουλο.

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, ο καθένας είνα�� ελεύθερος να πράξει ό,τι θέλει, δεδομένου ότι δεν προσβάλλει και δεν θίγει τον άλλο. Αλλά όταν και ο άλλος μάχεται για την κρίση και δει αυτά τα πράγματα, κάτι θα πει, δεν θα πει; Αυτά παθαίνει κανείς όταν καλεί τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στον γάμο του…

Κι αμα ξαναδείτε τον Ψωμιάδη σε εκδήλωση της Μοιραράκη, να μας «γράψετε»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top