Ναταλία Γερμανού: επιβεβαιώνει τη σχέση Νομικού-Χολίδη!

Δείτε πως τους «έδωσε» κανονικότατα μέσω Twitter

Ναταλία Γερμανού: επιβεβαιώνει τη σχέση Νομικού-Χολίδη!
Αϋπνίες είχε εχθές το βράδυ η Δούκισσα Νομικού. Αποφάσισε λοιπό να κάνει το «λάθος» και να γράψει το εξής μήνυμα στο Twitter της: «Καληνύχτα σε όλους… Σάκη που είσαι;Να μου πεις “κοιμήσου αγγελούδι μου. Νάνι νάνι νάνι” να κοιμηθώ ήσυχα;!»

Τι ήταν να το δει η Ναταλία Γερμανού; δεν άντεξε και της ανταπάντησε πάλι μέσω Twitter: «Άλλοι τραγουδιστές εύκαιροι να σε νανουρίσουν; πουθενά;(Ντροπή μου, αίσχος)».

Μάλιστα πριν της απαντήσει η Δούκισσα, πρόβλεψε και τι θα της πει: «τώρα η Δούκισσα θα μου πει “ο μπαμπάς μου”»
Έλα όμως που δεν της απάντησε αυτό η Δούκισσα! «Χμμ…έχεις να προτείνεις; ο μπαμπάκας λείπει και έχει κολλήσει το μυαλό μου! Κανέναν φίλο σου ίσως; (Μισή ντροπή δική μου, μισή δική σου)»

Και η ψιλή διαδικτυακή κουβεντούλα συνεχίστηκε με την Ναταλία να της ανταπαντά: «Οκ. Με αποστόμωσες… Σκύβω ταπεινά το κεφάλι και οπισθοχωρώ υπό τους ήχους του τραγουδιού… Σιγά μην το πω!»

Τώρα φανταζόμαστε όλοι καταλάβατε για ποιον τραγουδιστή μιλά η Ναταλία Γερμανού! Γιατί μπορεί η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης να μην παραδέχονται τη σχέση τους, αλλά στην περίπτωση τους ισχύει η παροιμία… «ο κόσμος το΄χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι»

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top