Η έμμεση νύξη της Γερμανού για την ερωτική της σχέση!

Είναι μετά να μην «βουίξει» ο τόπος για τον Μάριο Αθανασίου;

Η έμμεση νύξη της Γερμανού για την ερωτική της σχέση!

Έμμεσα πλην σαφέστατα παραδέχεται ότι κάτι ερωτικό υπάρχει αυτό τον καιρό στη ζωή της η Ναταλία Γερμανού... Στη στήλη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η παρουσιάστρια περιγράφει μία έξοδό της στον κινηματογράφο, ρίχνοντας λάδι στις φήμες των τελευταίων ημερών που την θέλουν ζευγάρι με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου!

«Πήγα σινεμαδάκι και είδα το Παγιδευμένη Ψυχή. Καταρχήν έκανα αγώνα δρόμου να ψήσω τον φίλο μου να πάμε γιατί είναι θρίλερ, με τα οποία εγώ έχω ψύχωση και αυτός τα σιχαίνεται», γράφει μεταξύ άλλων στην τελευταία σελίδα του «Ok!» η Ναταλία.

Ποιόν έπεισε λέει; ΤΟΝ φίλο της; Ποιόν φίλο της εννοεί; Γιατί αν ήταν ο οποιοσδήποτε, θα έγραφε «να ψήσω ΕΝΑΝ φίλο μου». Αυτή είναι βλέπεις η διαφορά μεταξύ οριστικού και αόριστου άρθρου!

Και η περιγραφή της εξόδου συνεχίζεται αφού πρώτα η παρουσιάστρια επισημαίνει ότι η εν λόγω ταινία δεν είναι κακή: «μετά αυτός με έβριζε επί είκοσι λεπτά, ήπιαμε δυό μπύρες και έφυγε να πάει για ύπνο», γράφει χαρακτηριστικά και συμπεραίνει πως ο φίλος της μπορεί να τα ανεχτεί τα θρίλερ και ας μην του αρέσουν...

Σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται, τον τελευταίο καιρό η Ναταλία και ο Μάριος έχουν γίνει αχώριστοι. Οι δυό τους γνωρίζονταν από παλιά και για κάποιο χρονικό διάστημα είχαν χαθεί, ενώ τώρα που ξαναβρέθηκαν... δεν τους χωρίζει τίποτα!

Δείτε στο βίντεο τι λένε οι φήμες για την σχέση Γερμανού - Αθανασίου

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top