Η Οικονομάκου μίλησε για τον «κρυφό» γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η εξομολόγηση για την απουσία του πατέρα της

Απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής  η Αθηνά Οικονομάκου. Οι δυο γυναίκες μίλησαν για όλα στον αέρα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

Μάλιστα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε η ηθοποιός ήταν και για τον "κρυφό" της γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Μιχόπουλο. 

Μπορεί να την είδαμε στα λευκά τον περασμένο Οκτώβριο στη Μύκονο και να είχε προηγηθεί και ένας πολιτικός στη Μάνη, αλλά η ίδια είχε πει ότι αυτή στο Νησί των Ανέμων ήταν η τρίτη φορά που γινόταν κυρία Μιχοπούλου. Κι αυτό το επιβεβαίωσε, λέγοντας: «Θέλει να με παντρεύεται! Να βάζει τη σφραγίδα του! Είναι μεταξύ μας, είναι προσωπικό. Έτυχε», είπε μετά από ερωτήση που της έκανε ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια, στη διαδικασία του κουτιού «τι σου θυμίζει» είδε ένα ναυτικό καπέλο. Κι αυτό αμέσως της θύμισε τον πατέρα της που είναι ναυτικός. Έτσι, όταν ρωτήθηκε τι αναμνήσεις έχει από αυτό, απάντησε συγκινημένη: «Δεν τον έχω δει ποτέ με τη στολή αλλά μου έλλειπε πάρα πολύ», συνεχίζοντας: «Αυτό είναι μεγάλο τραύμα για ένα παιδί. Είναι πολύ δύσκολο. Φυσικά, η μαμά επειδή είναι τρομερά δυναμική, συμπλήρωνε και τους δύο ρόλους και δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Ψυχολογικά υπήρχε μια στήριξη. Όσο να ‘ναι ο μπαμπάς είναι μπαμπάς και είναι πολύ σημαντικός ρόλος που λείπει».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top