Menounos και Undergaro κόβουν τη γαμήλια τούρτα με Ρουβά και Βίσση!

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το star.gr

Θα μπορούσε εύκολα να είναι το sequel του My Big Fat Greek Wedding. Αλλά δεν είχε γυρίσματα, παρά μόνο μερικές πρόβες (κι αυτές νυφικού). Άρα όσοι είδαν πλάνα από τον γάμο της Maria Menounos και ήρθαν σε σύγχυση για το αν είναι το τρίτο μέρος της ταινίας, να σας ενημερώσουμε ότι ο... "συναργερμός" χτύπησε λάθος. Για να το ξεχάσετε... put some Windex! 

Ο "πιοελληνικόςδενεχει" γάμος της παρουσιάστρια το Σάββατο είχε όλα όσα επιβαλλόταν να έχει ένας γάμος στο Άκοβο Αρκαδίας.

Κέφι, χαρά, χορό, πιάτα σπασμένα, "σήμερα γάμος γίνεται" στα ηχεία, τούρτα πολυόροφη σαν ουρανοξύστη, Άννα Βίσση κι όλα τα άλλα που ζήτησε η νύφη - που κατά τ άλλα ήταν υπέρκομψη μέσα στο off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα gown by Celia Kritharioti και - λογικά γιατί μπροστά δεν ήμασταν - πολύ "όοοοοοπα" (όχι το απλό, το άλλο με την ελληνοαμερικάνικη προφορά).

Το star.gr εξασφάλισε νέα πλάνα από τον γάμο που ακούστηκε όχι μόνο στην Ελλάδα (κι "έπαιξε" στα ίσα τον έταιρο κοσμικό της ημέρας στην Μύκονο, ναι της Αθηνάς Οικονομάκου εννοούμε), αλλά και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Δείτε τη στιγμή που η νύφη έφτασε πάνω στο... τετράποδο μεταφορικό της μέσο στον Άγιο Νικόλαο στο κέντρο του χωριού, αλλά και την ίδια μαζί με τον άντρα της ζωής της, Keven Undergaro να ετοιμάζονται να κόψουν την τούρτα τους, υπό τους ήχους του "Σε θέλω, με θέλεις" των Σάκη Ρουβά και της Άννας Βίσση.

 

...και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top