Καίτη Γαρμπή: «δεν κυνηγάω τα σουξέ»

Τι λέει για την πορεία της και τι ετοιμάζει για τον χειμώνα;

Καίτη Γαρμπή: «δεν κυνηγάω τα σουξέ»

«Έχω σχεδόν δύο χρόνια να τραγουδήσω ζωντανά, από δική μου επιλογή, ετοιμάζομαι όμως για τον επόμενο χειμώνα να παρουσιάσω μια μουσική παράσταση όπως τη φαντάζομαι», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή και μιλά για την αλλαγή πλεύσης στην καριέρα της, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει «άνοιγμα» στην διεθνή μουσική σκηνή!

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Metro», η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει πως δεν κυνηγάει το σουξέ αν και η επιτυχία είναι αυτή που εδραιώνει κάποιον στον χώρο και, πλέον, οραματίζεται μια νέα πορεία, ανανεωμένη και ουσιαστική, που θα την ανεβάσει ένα σκαλί πιο πάνω.

«Σημασία στη ζωή έχει το να είσαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σου. Όχι υποχρεωτικά να νικάς τους άλλους. Εγώ κάνω τον αγώνα μου για να φτάσω εκεί που θέλω εγώ, με τον τρόπο που θέλω εγώ. Ποτέ δεν ακολούθησα τη συνταγή της επιτυχίας του προηγούμενου δίσκου μου - πάντα υπήρχε καινούργια πρόταση», λέει η Καίτη και αναφέρει ενδεικτικά τις συνεργασίες της με τον Φοίβο, τον Κώστα Τουρνά, τον Γιάννη Νικολάου, τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Αντώνη Βαρδή, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Χρήστο Δάντη, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Αναφερόμενη στην νυν συνεργασία της με τον Νίκο Αντύπα, η τραγουδίστρια υπογραμμίζει: «έκανα πολλά ετερόκλητα πράγματα, που επιβεβαιώνουν ότι δεν επαναπαύτηκα ποτέ στην επιτυχία μου. Αυτό είναι για μένα ο καλλιτέχνης, να δοκιμάζει και να προτείνει συνεχώς στο κοινό κάτι καινούργιο. Τα τραγούδια του Νίκου Αντύπα είναι για μένα μια φάση εξέλιξης... Ο Νίκος Αντύπας είναι ένας δημιουργός ο οποίος δεν έχει ιδεολογικές «ωτασπίδες» και αυτό ήταν για μένα η δική μου καλή τύχη».

«Η δισκογραφία περνάει κρίση, το τραγούδι αυτό καθ’ αυτό δεν θα έλεγα ότι περνάει. Γράφονται και ακούγονται εξαιρετικά τραγούδια. Τα γράφουν σημαντικοί δημιουργοί και τα τραγουδούν σημαντικοί τραγουδιστές», συνεχίζει η Καίτη και, σε ερώτηση αν θα άνοιγε τα φτερά της στο Εξωτερικό αποκαλύπτει ότι είναι σε συζητήσεις με μία συνάδελφό της από την ��ορτογαλία!

Προς το παρόν, η Καίτη ετοιμάζεται για μια σειρά συναυλιών, αλλά και για την μουσική παράσταση που θα κάνει τον χειμώνα, για την οποία λέει πως θα γίνει σε ένα παρεΐστικο μαγαζί 400 - 500 ατόμων.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή με τίτλο «Γειά Σου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top