Onirama: «δόξα τω Θεώ, σταθήκαμε τυχεροί»

Οι σχέσεις τους, τα 10 χρόνια στην μουσική και τι ετοιμάζουν

Onirama: «δόξα τω Θεώ, σταθήκαμε τυχεροί»

Γενέθλια έχουν οι Onirama και το γιορτάζουν με... περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο! Σε συνέντευξή του, το συγκρότημα αποδίδει την επιτυχία του στο ότι βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και αποκαλύπτει τι συμβαίνει στις περιοδείες αλλά και όταν σβήνουν τα φώτα.

«Δόξα τω Θεώ, είμαστε τυχεροί. Προς το παρόν, όπου έχουμε εμφανιστεί το κοινό είναι θερμό και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε», λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης στο περιοδικό «Down Town», ενώ ο Δημήτρης Κοκονίδης ξεκαθαρίζει πως το συγκρότημα δεν έχει ταυτότητα καθώς στην μουσική δεν υπάρχουν ταμπέλες.

Μιλώντας για τις μεταξύ τους σχέσεις, ο Χρήστος Τρεσίντης αναφέρει: «σε αυτή την παρέα, εκτός από αδέρφια, έχουν προκύψει και κουμπαριές... Έπειτα από 10 χρόνια μαζί, οι δεσμοί φιλίας είναι πάρα πολύ δυνατοί. Σε όλα αυτά τα χρόνια, το μεγαλύτερο διάστημα που έχει να δει ο ένας τον άλλον είναι δύο μέρες»!

«Για εμάς είναι τέλειο που πέφτουν τα φώτα πιο πολύ πάνω στον Θοδωρή. Έτσι κι αλλιώς, πάντα ένας μαζεύει τα φώτα περισσότερο επάνω του… Άλλωστε, είναι και η ψυχή της μπάντας», λέει ο Γιώργος Κοκονίδης σχολιάζοντας την δημοτικότητα του frontman των Onirama.

Από τα απρόοπτα που τους έχουν τύχει κατά καιρούς θυμούνται δύο θαυμάστριες στην Κύπρο που περίμεναν από τις 14:00 μέχρι τις 19:00 για να τους δουν και εκείνοι όταν το έμαθαν τους πήραν κάτι να φάνε, αλλά και μια κοπέλα που σήκωσε την μπλούζα της και ζήτησε να υπογράφουν στο στήθος της!

Τέλος, όπως αποκαλύπτουν οι Onirama, για τον χειμώνα βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο για live εμφανίσεις, όσο και για νέο δίσκο, ενώ θα γράψουν το τραγούδι για την ταινία «Νήσος 2».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top