Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: βολτούλες με το Γιαννάκη!

Τι έκαναν λίγο πριν φύγουν για διακοπές;

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: βολτούλες με το Γιαννάκη!
Που τους χάνεις, που τους βρίσκεις, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά όλο και κάπου στη Βουλιαγμένη θα γυρίζουν.

Το ζευγάρι επιλέγει τη συγκεκριμένη περιοχή συχνά πυκνά για να κάνει το μπάνιο αλλά και τις βόλτες του. Οι δυο παρουσιαστές, έχουν ξεκινήσει σχεδόν από τις αρχές Μάιου τις αποδράσεις τους στην παραλία και πάντα μαζί τους έχουν το μικρό Γιαννάκη.
Οι τρεις τους, τώρα που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζεύγους το επιτρέπουν, είναι αχώριστοι και φροντίζουν να περνάνε όσο το δυνατόν, περισσότερο χρόνο μαζί.

Άλλωστε όπως έχει πει ουκ ολίγες φορές ο Γιώργος Λιάγκας, " δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ζεις σε ένα σπίτι που μυρίζει μωρουδίλα".

Με χαλαρή διάθεση και casual ντύσιμο, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν τον μονάκριβο τους, ο οποίος είναι αξιαγάπητος.

"Ο Γιάννης είναι όλη μας η ζωή! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον Γιώργο", επαναλαμβάνει η "χαζομαμά" Φαίη, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», όσοι τον έχουν δει από κοντά μαρτυρούν ότι μοιάζει πολύ στη μαμά του, και μιλούν για ένα αξιαγάπητο μωράκι που δεν σταματά να χαμογελά συνεχώς σε όσους τους μιλούν!

Επόμενος σταθμός του ευτυχισμένου ζεύγους η Κεφαλονιά, την οποία επιλέγουν σχεδόν κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα το θυμούνται, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα πάνε διακοπές με τον καρπό του έρωτα τους.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top