Clutch τσαντάκια: το απόλυτο must του καλοκαιριού!

Minimal και πολύχρωμα… θα «κολλήσετε» μαζί τους

Clutch τσαντάκια: το απόλυτο must του καλοκαιριού!
Το καλοκαίρι δεν θέλει πολλά αξεσουάρ. Λίγα και καλά! Αν μάλιστα είναι και stylish, ακόμα καλύτερα. Και επειδή οι περισσότερες φέτος θα επισκεφτείτε κάποιο νησί, το τελευταίο που χρειάζεστε είναι «βαριά», άβολα και μη χρηστικά αξεσουάρ.

Η μόδα σας έχει για ακόμα μια φορά τη λύση που δεν είναι άλλη από τα τσαντάκια clutch. Πρόκειται για το πιο «hot» trend της σεζόν που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες είτε επισκεφτείτε κάποιο νησί, είτε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας, είτε απλά μείνετε στην Αθήνα.
Τip: οι σχεδιαστές για φέτος, προτείνουν τσάντες σε έντονες αποχρώσεις. Μπλε, κοραλλί, πράσινο και φούξια είναι τα απόλυτα «in».

Τα «logos» δεν είναι πια στη μόδα, ούτε και τα φαντεζί σχέδια-υφάσματα. Άλλωστε διανύουμε την εποχή της αποθέωσης του minimal και η μόδα στις τσάντες δεν θα μπορούσε να απέχει απ΄αυτό.
Και αν νομίζετε ότι επειδή τα clutch είναι μικρά σχετικά σε μέγεθος αυτό τα κάνει και μη χρηστικά, να σας ενημερώσουμε ότι μπορεί να είναι petites στο μάτι αλλά μεγάλα στην… χρήση!

Οι σχεδιαστές φρόντισαν κ��ι γι΄αυτό. Έτσι οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, συνδύασαν την πρακτικότητα με τη μόδα. Ευρύχωρα και με πολλές τσέπες, θα σας κάνουν ασπροπρόσωπες εκτός από το επίκεντρο της προσοχής…!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top