Έσβησαν τατουάζ της Megan Fox για να την κάνουν εξώφυλλο

Το… «έφαγε» το photoshop

Έσβησαν τατουάζ της Megan Fox για να την κάνουν εξώφυλλο
Μπορεί η Megan Fox να είναι μία από τις πιο όμορφες κυρίες του Hollywood, όμως και γι’ αυτήν έπεσε βαριά η μαχαιριά του… photoshop.

Θέλησε το γαλλικό Grazia να την κάνει εξώφυλλο για το τεύχος Μαΐου, όμως κάτι δεν άρεσε στους υπεύθυνους. Τι; Μα το τεράστιο τατουάζ που καλύπτει τα πλευρά της ηθοποιού.

Τι πιο εύκολο λοιπόν από το να το αφαιρέσουν με το μαγικό photoshop. Βέβαια στις φωτογραφίες της συνέντευξη�� της Megan Fox, το τατουάζ δεν το έσβησαν, αλλά φαίνεται ότι για το εξώφυλλο τους φαινόταν too much.

Το συγκεκριμένο τατουάζ που το έφαγε το photoshop ήταν μια ρήση του Νίτσε που έλεγε: «Κι αυτοί που χόρευαν θεωρήθηκαν τρελοί από εκείνους που δεν άκουγαν την μουσική».

Το έχουμε μάλιστα ξαναδεί στις διάφορες φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί με τη Megan να φοράει μαγιό, αλλά και στην καμπάνια του Armani που είχε πρωταγωνιστήσει.

Η ηθοποιός λατρεύει τα τατουάζ και έχει κάνει αρκετά πάνω στο κορμί της. Πιο γνωστό είναι αυτό της Marilyn Monroe που είχε κάνει στο χέρι της και το έσβησε γιατί όπως είπε δεν ήθελε να δέχεται αρνητική ενέργεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top