Brad Pitt - Angelina Jolie: Χώρια στη ζωή, μαζί στο κρασί

Το κρασί Miraval των πρώην Brangelina πωλείται και στη χώρα μας

Το κρασί Miraval  των πρώην Brangelina πωλείται και στη χώρα μας, σε επιλεγμένα σημεία. Μάλιστα, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν αποκλείεται να έρθει στη χώρα μας για την προώθηση του.

Στους αμπελώνες τους στη Νότια Γαλλία, στο κτήμα Miraval, εκεί που είχαν παντρευτεί, το πάθος καλά κρατεί, μόνο που ο έρωτας είναι για το....  κρασί. Αυτό τους ενώνει. Από το προγαμιαίο συμβόλαιο είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν από κοινού την επιχείρηση οίνου ό, τι και αν γίνει.

6.000 μπουκάλια τον χρόνο παράγει το πρώην ζευγάρι. Κόκκινα… λευκά, τα ροζέ όμως είναι τα δυνατά χαρτιά. Κερδίζουν βραβεία, γίνονται ανάρπαστα και στη χώρα μας. 24 ευρώ κοστίζουν στις κάβες, απλησίαστα στα restaurant.

Φρουτώδες και μεθυστικό, το μπουκάλι που θυμίζει σαμπάνια, τους κάνει να ξεχνούν τις προσωπικές διαφωνίες.

Έρχονται στην Ελλάδα οι Βrangelina;

«Το ζευγάρι θέλει να προωθήσει πιο πολύ το κρασί που παράγει, οπότε δεν αποκλείεται να έρθουν και στην Ελλάδα και στην Αθήνα για να μιλήσουν για το κρασί τους», λέει ο Συνέταιρός τους, Thomas Perrin. 

Στον παράδεισο που παράγουν τα κρασιά τους 

Το κτήμα Miraval, εκεί που παράγονται τα κρασιά του διάσημου πρώην ζευγαριού βρίσκεται στη Προβηγκία, σε μια οινοπαραγωγική κοιλάδα, σε υψόμετρο 350 μέτρων. 60 εκατομμύρια ευρώ το αγόρασαν πριν 10 χρόνια και το μετέτρεψαν σε επίγειο παράδεισο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top